Asistentă medicală sechestrată de amant. „A urinat pe mine”

Ultima actualizare:

    Asistenta de la Iaşi, bătută de iubitfoto: BZI.ro
Asistenta de la Iaşi, bătută de iubitfoto: BZI.ro

Momente de groază pentru o asistentă din Iaşi. Femeia a fost bătută şi violată de amantul ei. Când a scăpat din infern a mers direct la poliţie şi a făcut plângere. Pentru faptele sale, agresorul ar putea ajunge în spatele gratiilor.

Povestea dintre cei doi este veche. De aproximativ patru ani. Însă, conform spuselor femeii, relaţia nu ar fi fost tocmai una romantică. Ea ar fost ameninţată şi bătută în repetate rânduri de bărbatul pe care îl considera iubit.

Asistenta a fost sechestrată de iubit

Cristina Bistriceanu este asistent medical la un spital din Iași, iar amantul său este laborant la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”, conform BZI.ro. Femeia este cunoscută pentru un scandal anterior când s-a zvonit că ar fi întreținut relații sexuale în spital, cu iubitul său. Presa a vuit la acea vreme, însă la scurt timp scandalul s-a stins. Acum a ajuns iar în prim-plan după ce zilele trecute a cerut ajutorul Poliției spunând că a fost bătută, violată și sechestrată de acest bărbat.

Agresorul a urinat pe asistentă

„Am fost bătută, amenințată, sechestrată… M-a dus în pădure la Dobrovăț și m-a bătut până când am zis ce a vrut el să audă. M-a înregistrat cu trei telefoane mobile în timp ce mă punea să spun că am avut relații sexuale cu diferiți medici sau personal medical din spital”, a spus Cristina Bistriceanu pentru BZI.

Mai mult, femeia susține că de-a lungul timpului a fost șantajată.

„Ultima data m-a închis în apartament, m-a lovit, a urinat pe mine. Mereu mă punea să spun că am avut relații cu diferiți bărbați. Mințeam să scap de bătăi, spuneam ce voia el să audă. Dacă nu îi povesteam, mă bătea. Mi-a spus să-i povestesc ce am făcut cu unii medici din spital. Nu am avut niciodată vreo relație cu aceștia, însă trebuie să inventez ca să-l mulțumesc”, a mai adăugat asistenta.

În urma plângerii făcută de asistentă, pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, viol și violență în familie.

Citeşte şi: 

O asistentă medicală s-a apucat de striptease pentru a-și plăti datoriile! Acum câștigă 3.000 de euro pe noapte

Asistentă medicală arestată după ce a fost acuzată că a ucis 8 bebeluși

image
image
image
image
image
image
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net