O asistentă medicală s-a apucat de striptease pentru a-și plăti datoriile! Acum câștigă 3.000 de euro pe noapte

ellen-hp.jpg

Ellen Bunny
O tânără din Brighton s-a apucat de dans la bară pentru a se putea întreține
Foto: Twitter
Citeste tot despre: 

O asistentă medicală și-a rotunjit conturile lucrând ca stripteuză. Tânăra de 24 de ani este studentă și s-a hotărât să își plătească facultatea dansând la bară, în cluburile de noapte din Marea Britanie.

Ellen, pe numele ei de scenă Bunny, susține că face în jur de 3.000 de euro pe noapte din striptease. Mai mult, ea a mărturisit că mama ei a fost cea care a încurajat-o să își aleagă acest „extra job”. 

„Mama mea a auzit la radio că mulți studenți de la Medicină își plătesc datoriile în felul acesta. Ea m-a întrebat dacă vreau să mă apuc de striptease”, a povestit Ellen pentru BBC, potrivit Daily Star. Tânăra a mărturisit că își iubește job-ul și a explicat că a făcut-o doar pentru că îi era imposibil să își plătească ratele la facultate. În timp, a început să îi placă, mai ales că a reușit să strângă o mică avere.

Cu banii câștigați, Ellen a investit și în imaginea ei. Tânăra a apelat la injecții cu Botox, acid hialuronic, rinoplastie și o operație de mărire a sânilor.

ellen.jpg

Ellen Bunny
Numele de scenă al lui Ellen este Bunny (Iepurașul n.r)
Foto: Twitter

Și-a cunoscut soțul prin intermediul acestui job: „Am încredere în ea!”

„Ador să fac striptease! Mă simt mai încrezătoare în mine și am mai mulți bani în conturi. Când eram doar o simplă asistentă medicală, nu reușeam să strâng nimic. Dansul la bară mi-a schimbat viața”, a mai spus tânăra. Cu toate că este fericită cu veniturile pe care le-a câștigat, Ellen s-a declarat deranjată de eticheta pe care i-o pun oamenii.

ellen-bunny.jpg

Ellen „Bunny”
Ellen este căsătorită
Foto: Twitter

 

„Mulți cred că suntem niște prostituate cu boli venerice, care ne culcăm cu soții altora. Unii oameni cred că acest job este pentru cine nu poate face nimic altceva. De fapt, suntem doar femei normale care își doresc să câștige bani frumoși. Oamenii spun că nu sunt feministă pentru că mă dezbrac, dar tot ce fac este să-mi plătesc chiria și necesitățile. Nu sunt prostituată, nu fac nimic greșit”, a explicat Ellen. 

Ellen și-a cunoscut și alesul inimii în acest mod. Soțul ei, Si, are încredere deplină în ea și susține că nu își dorește să se lase de striptease: „Am încredere în ea 100%! Am cunoscut-o în timp ce dansa în club și nu aș putea să o judec. Nu vreau să îi spun să se lase, pentru că îi place și se simte bine făcând asta.”

ellen-2.jpg

Ellen Bunny
Tânăra nu are de gând să se lase de striptease
Foto: Twitter

 

Citește și

Ce fac oamenii la beție. Se dezbracă și fac striptease în poalele unei măicuțe

Străbunica şi-a împlinit un vis: a ajuns şi la striptease

Loading...
 
 

Citește și

  • salma hayek

    Jocul pe care îl presupune seducţia a fost întotdeauna prezentă în filmele care au rulat pe micile şi marile ecrane, iar zeci de actriţe au interpetat roluri de “femme fatalle”, capabile să obţină ceea ce îşi doresc folosind nu doar inteligenţa, ci şi farmecul personal. De-a lungul vremii, actriţe mai mult sau mai puţin cunoscute au dat naştere unor personalităţi feminine conroversate din istorie şi au filmat scene la fel de discutate. Printre rolurile îndrăzneţe în care au jucat actriţe se numără cea de dansatoare la bară. În ciuda faptului că dansul la bară este asociat cu cluburile de streptease şi barurile, ele au reuşit să scoată la iveală latura provocatoare şi să îşi pună în valoare formele demne de invidiat. Iată câteva dintre cele mai cunoscute scene de striptease din industria cinematografică.

  • Megan Barton Hanson

    O concurentă de la „Insula Iubirii”, varianta din Marea Britanie, a făcut striptease pe scenă! Megan Barton Hanson (25 de ani) s-a alăturat altor femei, printre care Martina Navratilova, Victoria Derbyshire și Coleen Nolan, care s-au dezbrăcat într-un scop nobil! Ele au renunțat la haine pentru a atrage atenția asupra sănătății femeilor.