Amenzi în serie pe Litoral. Alba-neagra în Mamaia, petreceri ilegale pe plaja de la Tuzla

Ultima actualizare:
Plaja de la Tuzla
Plaja de la Tuzla

Jandarmii și polițiștii au avut treabă și weekendul acesta, pe Litoral, unde parcă oamenii au uitat cu totul de coronavirus. Nu este primul weekend în care culmea nepăsării se găsește la malul mării.

Doi bărbaţi, unul din Galaţi şi altul din Dâmboviţa, au fost reţinuţi de poliţiştii constănţeni după ce au practicat “alba-neagra” în staţiunea Mamaia, informează News.ro. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, sâmbătă seara, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că doi bărbaţi ar practica jocuri clandestine de noroc de tip "alba-neagra", pe pasarela din zona Perla din staţiunea Mamaia.

“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au surprins în flagrant delict două persoane, în timp ce organizau jocuri clandestine. Aceştia au fost conduşi la sediul Poliţiei, stabilindu-se că este vorba despre doi bărbaţi, de 46, respectiv 56 de ani, din judeţul Galaţi, respectiv Dâmboviţa”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.Cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  organizarea de jocuri clandestine ale căror rezultate pot fi influenţate prin dexteritatea mânuitorului mijloacelor de joc în scopul obţinerii unor venituri, în formă continuată.

Spectacole ilegale pe plaja din Tuzla

Jandarmii constănţeni au dat amenzi de peste 20.000 de lei pentru organizarea unui spectacol pe plaja din Tuzla fără respectarea normelor de prevenire a răspândirii coronavirusului. Culmea, cu o seară înainte, în acelaşi loc şi pentru acelaşi motiv, jandarmii au dat amenzi de 10.000 de lei.


    Plaja de la TuzlaFotografii: Blitz
Plaja de la TuzlaFotografii: Blitz

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Constanţa, în cursul nopţii trecute, jandarmii au desfăşurat în zona plajei din comuna Tuzla, o acţiune de verificare a respectării măsurilor dispuse de autorităţi pe timpul stării de alertă,  pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2. “Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că mai multe persoane participă la un spectacol de muzică mixată de un DJ, nerespectând prevederile legale impuse de evoluţia situaţiei epidemiologice. Jandarmii l-au sancţionat contravenţional pe organizatorul acestui eveniment cu amendă în cuantum de 4.000 lei, iar pe cei 32 de participanţi aflaţi la faţa locului i-au sancţionat contravenţional cu amenzi în valoare totală de 18.500 lei”, se arată în comunicatul IJJ Constanţa.

Cu o seară înainte, jandarmii au mers tot pe plaja din Tuzla unde era un spectacol de muzică mixată de un DJ, fără a fi respectate măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 şi l-au amendat pe organizatorul evenimentului cu 2.000 de lei. De asemenea, participanţii la spectacol au primit amenzi în valoare totală de 8.000 de lei.

Citește și:

Raed Arafat: "Dacă nimeni nu vrea să creadă, medicii vor ajunge să decidă cine rămâne în viață și cine nu"

Am testat vacanța în Grecia, în „vara lui Covid”. Iată ce reguli vă așteaptă la hoteluri, pe plajă sau la taverne

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net