Amantul din Iași care a sărit pe geam și a stat 3 săptămâni în comă a scăpat cu viață

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click!
Foto: Arhivă Click!

A avut noroc cu carul! Ieșeanul care în urmă cu trei săptămâni a sărit de la etajul 3 și a ajuns în comă la spital a scăpat de perioada critică și trăiește. Nu avusese de gând să se sinucidă, ci doar să scape de soțul femeii cu care se iubea chiar în apartamentul acesteia.

Încă o șansă la viață a primit bărbatul de 50 de ani din Iași care trăia o poveste de dragoste cu femeie căsătorită. În urmă cu trei săptămâni, cei doi amorezi au fost surprinși de soțul încornorat și, pentru a scăpa de furia acestuia, a sărit de la geam, uitând că se află la etajul 3. Cu toate că medicii erau foarte rezervați în privința șanselor de supraviețuire, bărbatul a ieșit din comă și va avea o viață normală. Medicii au precizat pentru bzi.ro că, după ce a stat în comă și a beneficiat de tratament de specialitate, bărbatul este acum în afara oricărui pericol.

Soțul înșelat i-a prins în cameră 

De loc din satul Voinești, amantul se afla în ”vizită” în locuința femeii (55 de ani), situată într-un bloc din bulevardul Poitiers. Când în ușa aparatamentului a apărut soțul încornorat, situația s-a schimbat radical. Bărbatul înșelat (61 de ani) sosise acasă împreună cu fiul său, un tânăr în vârstă de 28 de ani. După un schimb de replici dur cu soția sa, acesta a vrut să dea ochi în ochi cu amantul. Numai că, amorezul nu a avut curajul să-și asume faptele și a ales să se ascundă într-o cameră, pe care a și încuiat-o cu cheia. Soțul trădat a vrut să spargă ușa, să intre peste amant și să-i ceară socoteală. Când a reușit să spargă yala și să intre în cameră, a avut surpriza vieții lui: amantul a sărit în gol pe geam, fără să-și mai dea seama că locuința se află la … etajul 3. Când au ajuns medicii la fața locului, bărbatul se afla în stare gravă, dar în viață. A stat îm comă timp de trei săptămâni, dar acum starea lui s-a îmbunătățit, fiind în afara oricărui pericol. 

Citește și: 

Amantul a sărit de la etajul 3, după ce soțul femeii cu care se iubea i-a surprins în pat. Care e starea lui

Prins în hotel cu amanta, a căzut de la etaj când încerca să fugă FOTO EXCLUSIV

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net