Alertă în Covasna! Copil de 3 ani, dispărut de luni după-amiază într-o pădure, găsit la 3 km distanță de casă

Ultima actualizare:

    Băiețelul de 3 ani este căutat de autoritățiFoto: observatornews.ro
Băiețelul de 3 ani este căutat de autoritățiFoto: observatornews.ro

Alertă în Covasna, după ce un băiețel de numai 3 anișori a dispărut din fața casei în cursul zilei de luni și de atunci e de negăsit! Copilul este căutat de forțe impresionante într-o pădure din localitatea Hetea.

UPDATE 12.15 

Din fericire, băiețelul a fost găsit în viață în urmă cu puțin timp, pe raza localității învecinate Araci, la aproximativ 3 kilometri de locuința sa. Starea lui de sănătate este bună, însă va fi evaluat de un echipaj medical. Copilul a fost dus la sediul poliției din localitate. 

Vasile Bogdan Coșcodar este din comuna Vâlcele, sat Hetea și este căutat de luni seară de sute de persoane. Pompieri militari din cadrul ISU Covasna şi ISU Braşov, poliţişti, jandarmi, salvatori montani din cadrul Serviciului Public Salvamont Covasna, voluntari din cadrul ASV România şi localnici au cercetat pădurea de lângă Hetea în căutarea minorului de 3 ani. Acţiunea a fost sistată după cinci ore, însă a fost reluată azi dimineață, scrie adevarul.ro.

Semnalmentele copilului dispărut

Vasile Bogdan Coșcodar are înălțime 0,56 m, greutate aproximativ 15 kg, păr șaten închis, lungime scurtă, ochi căprui, prezintă la piciorul stâng o urmă de arsură de aproximativ 2 cm. La momentul plecării, minorul era îmbrăcat în pantaloni din material textil de culoare albă, bluză cu mânecă lungă de culoare albă, cizme de culoare verde.

Autorităţile precizează că, în timpul căutărilor, au fost folosite camere cu termo-viziune, autospeciale de teren și câini de urmă. 

Citește și: 

VIDEO emoționant! Băiețelul de 4 ani dispărut la Suceava, găsit la aproape 5 km distanță de casă

Copilul dispărut din Focșani a fost răpit de un pedofil. Infractorul a fost reţinut

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net