Alegeri locale 2020. Într-o localitate din Sibiu pe toţi candidaţii la funcția de primar îi cheamă Bucşă

candidatii-altina-prima.jpg

Candidații din Alțîna
Indiferent cine va câștiga alegerile în Alțîna un Bucșă va fi primar
Foto: oradesibiu.ro
Citeste tot despre: 

Situaţie inedită într-o comună din Sibiu. Trei dintre candidaţii la funcţia de primar au acelaşi nume de familie - Bucşă. Ca lucrurile să se încurce şi mai mult, doi dintre cei trei împart şi prenumele de Ioan.

În comuna Alțîna din Sibiu vor fi pe 27 septembrie alegeri locale la fel ca în toată România. Cei 1562 de locuitori vor alege membrii Consiliului Local și primarul localității. Pentru cea mai înaltă funcție din localitate se bat trei candidați. Nimic ieșit din comun până aici dar surpriza apare la numele acestora: toți trei au același nume de familie, îi cheamă Bucşă.

 

Din partea căror partide candidează cei trei Bucșă

 

Actualul primar, Ioan Bucșă candidează din partea PSD, un alt Ioan Bucșă candidează din partea PNL și a apărut și un Aron Bucșă care vrea să fie primar în Alțîna din partea USR-Plus. Pentru că împarte același nume și prenume cu actualul primar pe care vrea să-l de-a jos, candidatul PNL a făcut un prim gest pentru a se deosebi. Și-a pus pe afișe și al doilea prenume, Adrian."Mă numesc Bucşă Ioan Adrian, candidez, din partea Partidului Naţional Liberal, la funcţia de primar în comuna Alţâna. Sunt rudă cu actualul primar, o rudă de gradul doi." a declarat pentru antena3.ro, Ioan Bucşă candidatul din partea PNL..

comuna_altina.jpg

Comuna Alțîna
Alegerile din comuna Alțîna sunt deja în topul ciudațeniilor
Foto:facebook comuna Alțîna

Indiferent de rezultat, la Alțîna primar va fi un Bucșă

 

Situația ciudată de la Alțîna de Sibiu a fost făcută publică de liderul USR, Dan Barna. Acesta a scos în  evidență faptul că Bucșă al lor este altfel. Îl cheamă Aron."O coincidenţă de nume. Suntem trei candidaţi cu numele de Bucşă. Doi Bucşă Ioan şi eu, Aron. Undeva, la nivel de strămoşi am fost neamuri odată." a recunoscut Aron Bucşă candidatul USR-Plus. Indiferent de rezultatul alegerilor pentur funcția de primar, la Alțîna un lucru este sigur: un Bucșă va fi la putere. În ceea ce privește coincidența de nume în Maramureș s-a înregistrat o situație și mai ciudată. În comuna Onceşti din judeţul Maramures, nouă candidaţi poartă acelaşi nume și prenume

 

Citiți și

 

Ciudățenii electorale. Intr-o localitate din Maramureș, nouă candidați la alegerile locale au același nume

 

Alegeri locale 2020. Un primar PSD din Dâmboviţa l-a trimis pe viceprimarul PNL să fie paznic de noapte la baza sportivă

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1