Alegeri locale 2020. Un primar PSD din Dâmboviţa l-a trimis pe viceprimarul PNL să fie paznic de noapte la baza sportivă

primar-viceprimar-scandal-dambovita.jpg

Primarul și viceprimarul din Ocnița de Dâmbobița
Primarul PSD dintr-o localitate dâmbovițeană a pedepsit viceprimarul trecut la PNL, pentru că-i este contracandidat la alegeri
Foto: stiridb.ro
Citeste tot despre: 

Bătălia politică a ajuns în faza răzbunărilor. Supărat că adjunctul său a îndrăznit să candideze împotriva sa din partea PNL, primarul PSD al unei comune dâmbovițene a recurs la un gest surprinzător. Edilul a stabilit ca viceprimarul să lucreze doar de noapte și să fie paznic la baza sportivă și să se ocupe de gunoaie.

Primarul în funcţie al comunei Ocniţa, Eduard Barcău, candidează pentru un nou mandat din partea PSD anunță news.ro. Viceprimarul  Daniel Ion Drăgoi este candidat din partea PNL pentru aceeaşi funcţie ceea ce l-a supărat din cale afară pe edil. Până acum viceprimarul a fost din ALDE iar cei doi s-au înțeles perfect. Acum, după trecerea la PNL a vicelui, primarul în funcție”a luat foc”.”De trei ori a încercat să mă schimbe din funcţie, a mers la oameni acasă să încerce să îi convingă să voteze în consiliu schimbarea mea, dar nu a reuşit. Acum este nemulţumit că şi eu candidez şi de asta a decis de a decis”, se plânge viceprimarul Daniel Drăgoi.

 

Ce prevede decizia care a stârnit tot tărăboiul?

 

Ordinul semnat de primarul comunei Ocniţa, Eduard Barcău, prevede că viceprimarul comunei, Daniel Ion Drăgoi, va avea biroul într-o clădire aflată în conservare, acesta va avea un program de lucru cuprins între orele 22:00 şi 7:00, iar activitatea viceprimarului ”va costa în asigurarea pazei ş întreţinerea bazei sportive şi în igienizarea comunei cu suportul asistaţilor sociali pe care îi are în directa subordine”.

 

Ce spune Prefectura Dâmbovița de ordinul năstrușnic

 

Prefectura Dâmboviţa a anunţat, luni, că a decis să atace la Tribunalul Dâmboviţa decizia datând din 4 septembrie şi care aparţine primarului comunei Ocniţa, prin care acesta modifică atribuţiile viceprimarului. Conform Prefecturii, începând cu 7 septembrie, dată la care a fost atacată în instanţă, dispoziţia în cauză este suspendată de drept. ”Întrucât în spaţiul public este prezentat un înscris emis de către primarul Comunei Ocniţa – domnul Eduard Barcău cu titlul de Dispoziţie şi înregistrat sub nr. 7973/04.09.2020 prin care se stabileau anumite atribuţii ale viceprimarului comunei Ocniţa, vă aducem la cunoştinţă că în urma exercitării prerogativei constituţionale de control al legalităţii actelor am constatat că actul în cauză are carenţe atât ca formă cât şi de fond, motiv pentru care a fost solicitată anularea acestuia de către Tribunalul Dâmboviţa”, a informat Instituţia Prefectului Dâmboviţa.

 

 

Citiți și

 

Alegeri locale 2020. Calendarul oficial al votului din toamnă

 

Alegeri locale 2020. Am intrat în perioada electorală. Ce se va întâmpla de acum încolo

Loading...

Citește și