Alegeri Locale 2020. Florin Călinescu intră în cursa pentru Primăria Capitalei

Ultima actualizare:

    Florin Călinescu și-a depus candidatura pentru Primăria București pe ultima sută de metriSursa foto: Renasterea Banateana
Florin Călinescu și-a depus candidatura pentru Primăria București pe ultima sută de metriSursa foto: Renasterea Banateana

Alegeri locale 2020. Florin Călinescu intră în cursa pentru Primăria Capitalei. El candidează din partea Partidului Verde, iar candidatura a fost depusă marți, 18 august, în ultima zi de înscrieri. Anunțul a fost făcut de prim-vicepreședintele partidului, Cristian Vlad Soare.

Iată ce a scris prim-vicepreședintele partidului, Cristian Vlad Soare pe rețelele de socializare: „Am reușit! Florin Călinescu intră în cursa pentru Primaria Capitalei. Avem un proiect unic, pe care niciun alt partid nu și-l va asuma: București-Ilfov o singură comunitate, o administrație suplă, modernă, un nivel de viață urbană ridicat așa cum merita cea mai puternică comunitate din Estul Europei. Avem nevoie de proiecte GREEN și SMART! Împreună construim Metropola Verde București-Ilfov!”

Actorul și-a depus candidatura în ultima zi de înscrieri

„Târziu în noapte am depus candidatura pentru președintele nostru Florin Călinescu, care de astăzi intră în cursa electorală pentru a câștiga Primăria Capitalei. Din păcate, Florin nu poate fi alături de noi, o problemă de familie l-a reținut, ar fi dorit astăzi să fie aici, dar fiți fără griji, el o să iasă în stradă, alături de această minuntă echipă de consilieri să construim împreună metropola verde București-Ilfov”, spune Vlad Soare într-o înregistrare video făcută marți alături de mai mulți membri ai partidului.

Florin Călinescu a anunțat anul trecut la Digi24 că a aintrat în politică. Celebrul actor a înființat Partidul Verde, al cărui președintele este, și a spus că este în căutarea tinerilor pe care dorește să-i crească. „Partidul Verde nu e stânga, nu e de centru-stânga și nu va face niciodată vreo alianță cu PSD”, a declarat atunci Călinescu. El a cochetat la un moment dat și cu ideea de a candida la alegerile prezidențiale.

Alegeri locale 2020. Lista candidaților la Primăria Capitalei

Printre cei care şi-au depus candidatura la Primăria Municipiului Bucureşti se numără Gabriela Firea (PSD), Traian Băsescu (PMP), Nicuşor Dan - candidatul unic al Dreptei (susţinut de PNL şi Alianţa USR-PLUS), Ioan Sîrbu - Pro România, Ilan Laufer de la Platforma Social Liberală (PSL), Călin Popescu Tăriceanu (ALDE) şi Viorel Cataramă, liderul partidului Dreapta Liberală.

Citește și: 

EXCLUSIV! Florin Călinescu, izolare la moșia din Băbana, Argeș: «Am 83 de găini, 5 porci şi 42 de bibilici»

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net