Acrobatul Alex Erlich a murit cu zile! Necropsia a arătat că tânărul avea multilple fracturi craniene și nu trebuia externat

Ultima actualizare:

    Acrobatul Alex Erlich executa exerciții la înălțimeFoto: Facebook
Acrobatul Alex Erlich executa exerciții la înălțimeFoto: Facebook

Acrobatul Alex Erlich a murit, luni noapte, înecat cu propriul sânge, în urma unei hemoragii nazale puternice, au concluzionat medicii legiști. Tânărul care a căzut în gol de la peste 7 metri înălțime avea multiple traumatisme craniene, însă fusese externat pentru a se recupera acasă.

După căzătura suferită, în urma căreia a rămas inconștient la pământ și s-a ales cu multe fracturi craniene și una la picior, acrobatul a stat internat în spital aproximativ zece zile, dintre care trei în comă. A fost operat la picior și, pentru că începuse să se recupereze spectaculos și se simțea mult mai bine, a fost lăsat de medicii care s-au ocupat de el să plece acasă.

Avea leziuni cerebrale grave

Totul părea să meargă bine, în urmă cu câteva zile Alex Erlich chiar a vorbit la un post de televiziune și spunea că abia așteaptă să revină în arenă, să facă ce iubea cel mai mult pe lumea asta: acrobații. Însă, din senin, a suferit o hemoragie nazală puternică, în timp ce stătea întins pe canapea și se uita la televizor. În numai câteva minute, acesta a încetat să mai respire și nu a mai putut fi salvat, scrie gandul.ro.

Surse medicale susțin că Alexandru Erlich era foarte bolnav. Avea multiple fracturi craniene, în special faciale, iar creierul prezenta mai multe cheaguri de sânge. În acest sens, sursele citate au afirmat că, după ce au văzut ce traumatisme cerebrale avea bărbatul decedat, medicii nu au înțeles cum a putut fi externat tânărul pacient. 

A suferit o hemoragie nazală masivă  

Potrivit medicilor legiști, cauza decesului a fost hemoragia nazală masivă, aflată în legătură cu traumatismele faciale „complexe”. Șuvoiul de sânge a fost atât de puternic, încât bărbatul s-a sufocat. 

Tânărul a căzut din ”Roata Morții” în timpul antrenamentelor și a rămas nemișcat, medicii găsindu-l în stare de inconștiență. A fost intubat și transportat de urgență la spital, cu traumatism cranio-cerebral și fractură la picior. Acrobatul a fost operat la picior și apoi externat, după care a început ședințele de recuperare. În imaginile filmate de la repetiția blestemată se observă că artistul a urcat pe roată și a executat trei tumbe în aer. La cea de-a patra încercare, sistemul de prindere a cedat inexplicabil. Acrobatul s-a dezechilibrat, a alunecat şi s-a prăbuşit în gol. 

Citește și: 

Acrobatul care a căzut de pe Roata Morţii, de la Circul Metropolitan Bucureşti, a murit. Tânărul plonjase de la 7 metri la începutul lunii februarie

Accident la Circul Metropolitan din București! Un acrobat a căzut în gol de la 7 metri

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net