Accidentul aviatic de la Buzău! Mesajul tulburător al Corinei Martin, sora unuia dintre victime: ”Ai plecat nedrept”

Ultima actualizare:
Mesajul dureros postat pe facebook de către Corina Martin, preşedinta Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România
Mesajul dureros postat pe facebook de către Corina Martin, preşedinta Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România

Um mesaj dureros a postat sora unuia dintre cei doi oameni de afaceri care și-au pierdut viața în accidentul aviatic de la Siriu, produs în circumstanțe încă neelucidate. Corina Martin, preşedinta Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România, și-a luat adio de la fratele ei printr-o postare tulburătoare pe pagiana sa de Facebook : ”Ai plecat nedrept și mult prea devreme, Liviu!”, a scris femeia. Sora omului de afaceri a postat și ultima fotografie trimisă de fratele ei înainte de a se urca în avionul morții

Un avion Tecnam P2008JC YR-COV s-a prăbuşit, miercuri, la Buzău, în zona barajului Siriu, în circumstanţe încă neelucidate, iar în urma tragediei ambii ocupanţi ai aeronavei au murit.

Este vorba desre un cunoscut om de afaceri din Cluj, pilotul aeronavei şi un alt afacerist, pasager în avion. Cei doi ar fi plecat de la Ghimbav către Constanţa.

Unul dintre cei doi este . Liviu Bucăţică, 51 de ani, fratele Corinei Martin, preşedinta Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România.

Distrusă de durere, joi dimineața, Corina Martin  a scris un mesaj tulburător, pe pagina de Facebook: "Am fost binecuvantată să am un frate atât de bun, atât de vesel și de inimos! Nu cred să fie, printre cei ce l-au cunoscut vreodată, oameni pe care să nu-i fi bucurat și pe care să nu-i fi făcut să zâmbească, vreodată, măcar. De aceea și avea atât de mulți prieteni. Pentru mine și pentru copiii mei, rămăsese scut ăi suport. Pentru mama, trei sferturi din suflet. Acum e gol. Ai plecat nedrept și mult prea devreme, Liviu! Și, la fel ca și cu Tata...nu am apucat să îți spun, niciodata, că te iubesc. Acesta e păcatul meu. Tu, însă, vreau să știi, acolo sus, pe unde plutești în zbor acum, că am fost mândră și norocoasă și binecuvantată să te am pe tine ca fratele meu. De ieri, acest cuvant păstrează un gol imens în sufletul meu. Dar înca te aud râzând...și tot mă mai aștept să ne suni de pe undeva și să ne spui ca iar ne-ai păcălit, cu râsul tău molipsitor....”, a scris sora omului de afaceri pe pagina ei de socializare.


    Mesajul dureros postat pe facebook de către Corina Martin, preşedinta Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din Româniafoto: captura Facebook
Mesajul dureros postat pe facebook de către Corina Martin, preşedinta Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din Româniafoto: captura Facebook

Corina Martin îi îndeamă pe toți să nu amâne să le spună celor dragi cuvintele frumoase atât timp cât încă sunt în viață.

”Nu amânați cuvintele, mărturisirile, picăturile de suflet către ai voștri. Nu amânați nimic, nu lăsați nimic. Timpul nu poate fi cumpărat. Timpul nu așteaptă.

Drum bun printre ingeri, fratele meu!", a mai postat preşedinta Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România.

Pilotul avionului a fost Mihai Covaciu, un om de afaceri cunoscut în judeţul Cluj şi dezvoltator imobiliar în Ardeal, care locuia la Râşnov.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net