Accident cumplit în Dolj! Un copil de 4 ani a murit, iar doi fraţi ai săi sunt grav răniţi, după ce tatăl lor a adormit la volan

Ultima actualizare:

    Maşina s-a răsturnat după ce a intrat într-un cap de pod Foto: adevarul.ro
Maşina s-a răsturnat după ce a intrat într-un cap de pod Foto: adevarul.ro

Un copil de 4 ani și-a pierdut viața în urma unui accident cumplit, după ce mașina în care se afla împreună cu familia sa a ieșit de pe șosea, s-a lovit de un cap de pod și apoi s-a răsturnat. Ceilalți doi frați ai săi și mama lor au fost grav răniți, doar tatăl, care și conducea autoturismul, a scăpat cu răni ușoare.

Accidentul de circulaţie a avut loc în comuna doljeană Leu. Din primele cercetări, se pare că șoferul a adormit la volan, a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat într-un cap de pod şi apoi s-a răsturnat, rămânând pe șosea, scrie adevarul.ro.

Familia locuia în Italia şi venise în România pentru a-şi petrece vacanţa la bunici. Mai aveau 60 de kilometri până la destinație, în Drăgăneşti - Olt, când s-a petrecut nenorocirea. Imediat ce s-a izbit de capul de pod, la faţa locului au oprit zeci de maşini, iar oamenii au început să sune la 112. Văzuseră că în maşină erau trei copii şi doi adulţi. 

Copilul de 4 ani a murit pe loc

La locul accidentului au ajuns şase echipaje de descarcerare,  SMURD si SAJ.    Copilul cel mic, de 4 ani, era încarcerat, iar fraţii săi, de 10 şi 11 ani, zăceau pe bancheta din spate a maşinii. Echipele de salvare au reuşit să scoată dintre fiarele contorsionate pe cei doi copii mai mari şi pe părinţii lor. Pentru băieţelul cel mic nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind scos dintre fiarele contorsionate ale mașinii decedat.  

Mama copiilor, în vârstă de 32 ani, a fost intubată şi transportată la Spitalul de Urgenţă din Craiova împreună cu copiii cei mari, iar tatăl, în vârstă de 40 de ani, cetăţean străin, a primit şi el îngrijiri medicale. A fost singurul care a scăpat cu leziuni uşoare şi era conştient.

„În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.  

Citește și: 

Accident mortal în București: Un pieton a fost spulberat de o mașină care se șicana în trafic cu alt autoturism

Accident mortal pe DN1. O adolescentă în vârstă de 17 ani și-a pierdut viața 

image
image
image
image
image
image
pensionar jpg
bebelus jpg
istoria otopeni jpg
lumnare aprinsa slujba de inviere biserica jpeg
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net