30 de oameni s-au baricadat în vila asta de frica Apocalipsei

CLIIMA20121220_0106_1.jpg

Vila din Păltiniş s-a transformat în ultimele zile într-un „buncăr”
Citeste tot despre: 

30 de oameni speră că vor supravieţui astăzi atât de trâmbiţatei Apocalipse. Ei au luat în serios profeţiile mayaşilor şi s-au pregătit cu tot ce este necesar pentru sfârşitul lumii.

În ultima săptămână, forfota de la o cabană din staţiunea sibiană Păltiniş i-a intrigat pe cei din zonă. Geamurile au fost acoperite cu folie specială, care reflectă lumina şi căldura.

Nora Staicu, proprietara cabanei spune că misterioşii ocupanţi ai vilei au acoperit geamurile cu folie specială de protecţie

CLIIMA20121220_0107_1.jpg

Vila din Păltiniş s-a transformat în ultimele zile într-un „buncăr”

Personaje misterioase au cărat lăzi întregi de conserve, pungi cu zahăr, orez şi făină, mii de litri de apă. În faţa cabanei au apărut două rezervoare uriaşe, umplute cu 4.000 de litri de motorină. „Acest grup mi-a solicitat să le pun la dispoziţie unitea pe care o conduc pentru a-şi petrece într-un alt mod ziua de 21 decembrie.

CLIIMA20121220_0108_1.jpg

Vila din Păltiniş s-a transformat în ultimele zile într-un „buncăr”

Au ales această locaţie pentru că suntem dotaţi cu sobe de lemne, avem căldură proprie, nu depindem de nimeni şi în caz de o anumită calamitate din punct de vedere electric suntem mai protejaţi. Din câte ştiu, în Păltiniş sunt mai multe centre energetice, unul este chiar în apropiere de noi, unul este chiar foarte aproape de vila noastră şi probabil şi de asta au optat să vină în această zonă", explică Nora Staicu, proprietara cabanei. Femeia nu a putut să spună cine sunt cei 30 de „supravieţuitori". „Ştiu doar că sunt din Bucureşti şi Cluj. Mai multe amănunte nu mi-au dat. Sunt foarte secretoşi", povesteşte proprietara.

Cămara a fost ticsită cu provizii, suficiente pentru 30 de oameni timp de două luni

CLIIMA20121220_0109_1.jpg

Vila din Păltiniş s-a transformat în ultimele zile într-un „buncăr”

Miercuri, la cabană sosiseră deja primii membri ai grupului. Aceştia au refuzat însă să stea de vorbă cu reporterul Click!, ocupându-se toată ziua cu pregătirile pentru ziua finală a omenirii.

În două rezervoare uriaşe au fost depozitaţi 4.000 de litri de motorină

CLIIMA20121220_0110_1.jpg

Vila din Păltiniş s-a transformat în ultimele zile într-un „buncăr”

Nora Staicu spune că, pe lângă mâncare, oamenii au adus haine groase, lumânări, chibrituri, lanterne, plapume, pături şi un generator de curent, provizii care să le ajungă pentru 2 luni de zile. Acum, toată lumea aşteaptă să vadă ce se va întâmpla pe 21 decembrie. „Sper să fie doar  muzică şi petrecere. Eu sunt convinsă că scăpăm de sfârşitul lumii dar oricum suntem pregătiţi de orice, ce se întâmplă cu toată lumea se va întâmplă şi cu noi", mai spune proprietara.

«O să petrec Apocalipsa prin muncă»

Ion Tebesoiu (56 de ani): „Sfârşitul lumii o să mă prindă la muncă. La ora aia, la prânz, o să fiu în plină activitate. Ce treabă am eu cu sfârşitul lumii? Eu trebuie să fac bani să îmi întreţin familia"

Angela Avasiloaie (45 de ani): „O să sărbătoresc Apocalipsa muncind. E o zi ca oricare alta şi aşa va fi şi programul de lucru. Trebuie să câştigăm un ban, ca să avem din ce trăi şi după Apocalipsă"

Iulia Efrim (29 de ani): „O să mă întâlnesc cu prietenii la o cafenea şi o să petrecem de minune. O să ne distrăm şi o să ne simţim bine de Apocalipsă. Aşa ar trebui să facă toată lumea"

Ionuţ Mincu (33 de ani): „De Apocalipsă o să mă odihnesc. Sunt un om cu frica lui Dumnezeu, care merge duminica la biserică. Nu cred în prostia asta cu Apocalipsa. Nimeni nu ştie când va sfârşi lumea"

Mircea Ionescu (29 de ani): „Când e Apocalipsa? Mâine?! Aoleu, păi nici nu m-am gândit ce o să fac. Cred că o să dorm. Apoi, poate organizez vreo petrecere, sau ies în oraş cu tovarăşii. Mă mai gândesc!"

Gangnam Style prevesteşte sfârşitul lumii?

CLIIMA20121220_0111_1.jpg

Gangnam Style, record de vizualizări pe YouTube (FOTO Arhivele Click!)


„Artistul Psy este cavalerul Apocalipsei!", aşa interpretează sud-coreenii profeţia lui Nostradamus despre sfârşitul lumii. Cel care interpretează mega-hitul "Gangnam Style" este, conform lor, aducătorul tuturor relelor care se vor abate azi asupra planetei. Ei se bazează pe profeţia lui Nostradamus, care spune: "Sfârşitul va veni într-o dimineaţă liniştită, pe un cal care o să danseze, atunci când numărul cercurilor va fi nouă." Psy este originar din Coreea de Sud, supranumită şi "ţara dimineţilor liniştite", iar dansul, deja consacrat, din videoclipul melodiei seamănă cu cel al unui cal. De asemenea, cele nouă cercuri sunt cele nouă zerouri din coada numărului un milliard, câte vizualizări are piesa lui pe internet.

Sfârşitul lumii, prezis de mayaşi

Vechii mayaşi credeau că la 21 decembrie 2012 se încheie ciclul de 5.125 ani al civilizaţiei lor. Asta înseamnă ultimul baktun din cele 394, cuprinse în calendarul mayaş, care şi-a început numărătoarea în 3.114 î.H. Conform astronomilor mayaşi, la această dată vor avea loc furtuni puternice în Soare, amplificate de alinierea planetelor care vor duce la inversarea polilor magnetici ai Terrei. În plus, la această dată se reîntoarce pe Terra un Zeu mayaş războinic şi răzbunător.

Apocalipsa a fost anunţată de 476 de ori

CLIIMA20121220_0112_1.jpg

Apocalipsa (FOTO Arhiva Click!)


Istoricul Lucian Boia a declarat, la un moment dat, că sfârşitul lumii a fost anunţat de 476 de ori. Iată câteva dintre datele la care lumea ar fi trebuit să se sfârşească e La începutul secolului al XIX-lea, predicatorul american William Miller a anunţat că a calculat data la care Hristos va reveni pe pământ, şi anume între 21 martie 1843 şi 21 martie 1844. Nu s-a întâmplat, aşa că a recalculat data: 22 octombrie 1844.

Omenirea a trecut şi peste acest hop e În aprilie - mai 1910, când cometa Halley se apropia de pământ, un astronom a spus că, atunci când Terra va trece prin coada cometei, gazelele toxice vor duce la pieirea oamenilor e Eclipsa totală de Soare din 11 august 1999 a fost un alt prilej de panică. Profetul Matthew Dumbrell din Marea Britanie a spus atunci că sfârşitul lumii va avea loc în acea zi, la ora 12.50.

În România, sfârşitul vine la ora 13.38

Adepţii teoriei conform căreia astăzi este sfârşitul lumii au calculat cu exactitate pentru fiecare ţară din lume la ce oră se va produce Apocalipsa. Prin urmare, şi pentru România. Aşadar, astăzi, la ora 13.38, românii trebuie să se aştepte ca lumea să se sfârşească.

7 întrebări utile despre sfârşitul lumii
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1