7 întrebări utile despre sfârşitul lumii

Ultima actualizare:

    Apocalipsa (FOTO Arhiva Click!)
Apocalipsa (FOTO Arhiva Click!)

Din nefericire, nimeni nu s-a gândit să dea o lege prin care Apocalipsa e declarată zi liberă legală.

Mult a fost, puţin a rămas: Apocalipsa mayaşilor e aici! Acum câteva mii de ani, mayaşii au prezis că azi, pe 21.12.2012, planeta va fi asaltată de sute de dezastre naturale care vor duce la sfârşitul omenirii. Cu doar câteva minute înainte de tragicul sfârşit, iată câteva dintre multele întrebări pe care ţi le vei pune azi.

Unde începe Apocalipsa?

În pricipiu, sfârşitul lumii începe acolo unde se face prima dată 21 decembrie. Primele ţări care trec în tragica zi sunt provinciile Samoa şi Kiribati, din Pacific. Cândva în următoarele ore va veni şi rândul României la Apocalipsă.

De ce face lumea provizii?

Pentru că există totuşi speranţa că vom putea supravieţui sfârşitului lumii. Oamenii cred că se pot ascunde de Apocalipsă - de exemplu într-un buncăr. Unele au fost construite special pentru ziua de 21 decembrie.

Apocalipsa doare?

Depinde sub ce formă o să se năpustească asupra noastră. Dacă vin extratereştrii, aşa cum s-a vehiculat, s-ar putea să fie destul de dureros. Poate o să se întâmple totul într-o secundă şi n-o să simţim nimic. Sau poate n-o să se întâmple nimic. Cine ştie?

Ce muzică se ascultă de sfârşitul lumii?

Oferta e mare şi propunerile numeroase. Printre cele mai potrivite piese de Apocalipsă se numără: "The Final Countdown" ("Numărătoarea finală") - Europe, „Till The World Ends" ("Până la sfârşitul lumii") - Britney Spears, „Knockin' on heaven's door" ("Bătând la porţile raiului") - Guns 'n' Roses, „Good bye cruel world" ("La revere, lume crudă") - Pink Floyd şi „Skyfall" ("Căderea cerului") - Adele.

Ce face redacţia Click! de sfârşitul lumii?

O să venim la serviciu, ca de obicei. Vom fi aici ca să vă ţinem la curent cu tot ce este legat de Apocalipsă.

Avem liber de sfârşitul lumii?

Depinde, deci, de şeful tău dacă îţi dă sau nu liber astăzi. Dacă ai norocul de un şef care să creadă în sfârşitul lumii, s-ar putea să stai acasă.

Ce se întâmplă dacă ratez sfârşitul lumii?

Nici o problemă! Cu siguranţă o să-l prinzi pe următorul. Etnologul german Lars Frühsorge a descoperit în scrierile aztecilor că Apocalipsa o să vină, de fapt, peste vreo 10 ani. Data exactă nu a fost publicată încă, dar cu siguranţă o să avem una după ziua de azi.

30 de oameni s-au baricadat în vila asta de frica Apocalipsei

image
image
image
image
image
image
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net