Un transsexual a câștigat titlul de Miss Universe 2018 din Spania! Cum arată modelul

angela_ponce111111.jpg

Angela Ponce, primul model transsexual care a câștigat Miss Universe Spania 2018
Foto: Instagram

La concursul de frumusețe Miss Universe din Spania, anul acesta a avut loc o premieră! Pentru prima dată în instorie, mult râvnitul titlu a fost câștigat de un model transsexual. Angela Ponce, în vârstă de 25 de ani, s-a născut bărbat, dar a apelat la o operație de schimbare de sex, care i-a permis să participe la ediția concursului de Miss de anul acesta și, spre surprinderea multora, să o și câștige. Astfel, modelul, care este originar din Sevilla, va putea să-și reprezinte țara în marea finală de la Miss Universe.

Transsexualul Angela Ponce a câştigat concursul de frumusețe în Spania, urmând să-şi reprezinte ţara la competiţia finală Miss Universe ce va avea loc la finalul acestui an, și va fi locul unde se va anunța numele uneia dintre cele mai frumoase femei din lume, ora actuală. Angela a intrat în istorie drept primul model transsexual care a reușit să primească un astfel de titlu, după ce organizatorii concursului au ridicat în urmă cu șase ani interdicția conform căreia persoanele care și-au făcut schimbare de sex nu pot participa în competiție, conform celor de la express.co.uk.

angela_ponce_3.jpg

Angela Ponce s-a născut bărbat, dar a apelat la o operație de schimbare de sex
Foto Instagram

Angela Ponce s-a născut bărbat, însă a recurs la o intervenție chirurgicală pentru a-și schimba sexul, tranziția de la bărbat la femeie fiind complet încheiată în anul 2014. Un an mai târziu, în 2015, modelul a participat la o altă competiție de acest gen: concursul de frumusețe Miss World Spania, însă nu s-a calificat printre favorite.

angela_ponce_miss_universe.jpg

Angela Ponce a câștigat concursul de frumusețe Miss Universe 2018, din Spania
Foto Instagram

Însă, în acest an, tânăra și-a văzut visul realizat, putând să-și reprezinte țara în finala de la Miss Universe 2018, urmând să lupte pentru marele premiu cu cele mai frumoase tinere, de pe întreg Globul. „Sunt foarte fericită şi recunoscătoare că ţara mea devine un model de toleranţă. Mă voi asigura că voi transmite acest mesaj mai departe, vreau ca oamenii să se respecte, să se iubească pe sine şi pe ceilalţi, să se accepte aşa cum sunt”, a declarat Angela Ponce, după câștigarea competiției de frumusețe din Spania.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1