Un bolnav de Covid-19 din Barcelona, scos la malul mării, după aproape două luni la Terapie Intensivă

pacient-covid-barcelona1.jpg

pacient cu covi-19 din barcelona scos la malul marii
Personalul medical l-a dus pe Isdre Corea la malul mării
foto: Getty Images

Nimic nu se compară cu briza mării! Hospital del Mar din Barcelona a fost copleșit de numărul mare de bolnavi de Covid-19 începând cu luna martie. Pentru că toată lumea avea nevoie de o schimbare de perspectivă, după ce măsurile de carantină au fost relaxate, personalul medical din spital a început să scoată bolnavii la malul mării, ca aceștia să se bucure de priveliște și să respire aer proaspăt.

Isdre Corea a fost internat la Terapie Intensivă la 14 aprilie, iar ziua de miercuri a fost prima, de atunci, când a ieșit din spital. Pentru Correa, refacerea după infecția cu noul coronavirus a început cum nu se putea mai bine, afară, privind marea, nisipul și simțind briza pe față.

În acest fel, personalul medical din Hospital del Mar încearcă să umanizeze puțin experiența foarte dură din secția de Terapie Intensivă a spitalului, mai ales pentru pacienții care s-au cronfruntat cu o formă agresivă de Covid-19.

pacient-covid-barcelona.jpg

pacient cu covi-19 din barcelona scos la malul marii
Isdre Corea a fost internat la Terapie Intensivă la 14 aprilie
foto: Getty Images

 

Citește și:

Român vindecat de coronavirus în Spania: ”Abia aștept să reîncep munca”

Cochete și cu mască de protecție! Regina Belgiei și președinta Slovaciei, campioane la asortat

Patinoar din Madrid, transformat în morgă, după ce Spania a ajuns la aproape 3000 de decese

Peste 27.000 de morți în Spania de la începutul epidemiei de coronavirus

Miercuri, 3 iunie, Spania, care se numără printre cele mai afectate țări europene de infecția cu noul coronavirus, nu a mai raportat niciun deces cauzat de Covid-19, pentru prima oară de la începutul lunii martie.

Conform informațiilor oferite de ministerul Sănătății din Spania, bilanțul epidemiei se ridica, miercuri, la 27.128 de morți și 240.326 de cazuri de îmbolnăvire.

Spania și-a redeschis majoritatea plajelor luni, ca parte a unor măsuri de relaxare, deși starea de alertă a fost prelungită până pe 21 iunie.

Decretată pe 14 martie, atunci când epidemia apărea în Spania, starea de alertă a fost prelungită de cinci ori şi a permis instituirea uneia dintre izolările cele mai stricte din lume, relaxată apoi în etape şi pe regiuni. La un moment dat, cetățenii spanioli nu aveau voie să iasă din casă pentru sport individual, iar copiii nu aveau voie să-și părăsească locuințele sub niciun motiv.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1