Un bărbat a trăit trei luni în aeroportul din Chicago, de teama Covid-19

aeroport-chicago-gettyimages-1287638918.jpg

Aeroportul O'Hare, Chicago
foto: Guliver / GettyImages
Citeste tot despre: 

Un bărbat a fost descoperit că a trăit într-o zonă securizată din aeroportul internaţional din Chicago timp de trei luni, iar el a spus poliţiei că i-a fost prea frică de Covid-19 să se întoarcă acasă, în Los Angeles.

Aditya Singh, în vârstă de 36 de ani, a fost arestat în weekend şi acuzat că a pătruns într-o zonă restricţionată a unui aeroport, a scris Chicago Tribune, citată de News.ro.

Duminică, procurorii au spus că, potrivit poliţiştilor, el a ajuns pe aeroportul O’Hare cu un zbor de la Los Angeles, pe 19 octombrie. După aproximativ trei luni, sâmbătă după-amiază, Singh a fost abordat de doi angajaţi ai United Airlines care i-au cerut documente de identificare. Aparent, Singh le-a arătat o legitimaţie de lucrător aeroportuar care fusese raportată ca pierdută de aparţinătorul de drept, pe 26 octombrie.

Adjunctul procurorului statal, Kathleen Hagerty, a spus că alţi pasageri i-au dat mâncare lui Singh, care nu are antecedente penale. Hagerty a spus că Singh a găsit legitimaţia în aeroport şi că „se temea din cauza Covid-19 să plece acasă”. După ce a fost descoperit de angajaţii United Airlines, care au sunat la 911, poliţia l-a luat în custodie duminică dimineaţă.

aditya_singh.jpg

Aditya Singh
foto: chicagotribune.com

Singh are o diplomă de master în domeniul hotelier, este şomer şi trăieşte cu alte persoane într-o locuinţă din Orange (Los Angeles), potrivit asistentului avocatului din oficiu. Cauţiunea lui a fost stabilită la 1.000 de dolari şi el nu mai are voie să intre în aeroport. Chicago Department of Aviation (CDA) a transmis într-un comunicat: „CDA nu are prioritate mai mare decât siguranţa şi protecţia aeroporturilor noastre, care sunt menţinute de o reţea coordonată de forţe de ordine”. A fost precizat că incidentul va fi anchetat în continuare, nefiind clar cum a fost posibil ca timp de trei luni bărbatul - „care nu reprezintă un risc pentru securitate” - să nu fie remarcat în aeroport.

Citește și:

Austria prelungește carantina, la o zi după prostetele anti-lockdown din Viena. Ce restricții a impus guvernul

Reacții internaționale despre arestarea lui Aleksei Navalnîi. Puterile lumii cer eliberarea lui imediată

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1