Un bărbat a trăit trei luni în aeroportul din Chicago, de teama Covid-19

Ultima actualizare:

    Aeroportul O'Hare, Chicagofoto: Guliver / GettyImages
Aeroportul O'Hare, Chicagofoto: Guliver / GettyImages

Un bărbat a fost descoperit că a trăit într-o zonă securizată din aeroportul internaţional din Chicago timp de trei luni, iar el a spus poliţiei că i-a fost prea frică de Covid-19 să se întoarcă acasă, în Los Angeles.

Aditya Singh, în vârstă de 36 de ani, a fost arestat în weekend şi acuzat că a pătruns într-o zonă restricţionată a unui aeroport, a scris Chicago Tribune, citată de News.ro.

Duminică, procurorii au spus că, potrivit poliţiştilor, el a ajuns pe aeroportul O’Hare cu un zbor de la Los Angeles, pe 19 octombrie. După aproximativ trei luni, sâmbătă după-amiază, Singh a fost abordat de doi angajaţi ai United Airlines care i-au cerut documente de identificare. Aparent, Singh le-a arătat o legitimaţie de lucrător aeroportuar care fusese raportată ca pierdută de aparţinătorul de drept, pe 26 octombrie.

Adjunctul procurorului statal, Kathleen Hagerty, a spus că alţi pasageri i-au dat mâncare lui Singh, care nu are antecedente penale. Hagerty a spus că Singh a găsit legitimaţia în aeroport şi că „se temea din cauza Covid-19 să plece acasă”. După ce a fost descoperit de angajaţii United Airlines, care au sunat la 911, poliţia l-a luat în custodie duminică dimineaţă.

Aditya Singh
Aditya Singh

Singh are o diplomă de master în domeniul hotelier, este şomer şi trăieşte cu alte persoane într-o locuinţă din Orange (Los Angeles), potrivit asistentului avocatului din oficiu. Cauţiunea lui a fost stabilită la 1.000 de dolari şi el nu mai are voie să intre în aeroport. Chicago Department of Aviation (CDA) a transmis într-un comunicat: „CDA nu are prioritate mai mare decât siguranţa şi protecţia aeroporturilor noastre, care sunt menţinute de o reţea coordonată de forţe de ordine”. A fost precizat că incidentul va fi anchetat în continuare, nefiind clar cum a fost posibil ca timp de trei luni bărbatul - „care nu reprezintă un risc pentru securitate” - să nu fie remarcat în aeroport.

Citește și:

Austria prelungește carantina, la o zi după prostetele anti-lockdown din Viena. Ce restricții a impus guvernul

Reacții internaționale despre arestarea lui Aleksei Navalnîi. Puterile lumii cer eliberarea lui imediată

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net