Un amator a făcut fotografia perfectă cu Prințul William, Kate, Prințul Harry și Meghan

Ultima actualizare:

    Familia regală a petrecut Crăciunul la Sandringhamfoto: Karen Anvil
Familia regală a petrecut Crăciunul la Sandringhamfoto: Karen Anvil

O femeie din publicul venit să salute familia regală a Marii Britanii la slujba de Crăciun de la biserica St Mary Magdalene din Sandringham a reușit să facă cea mai frumoasă fotografie cu cei doi prinți, William și Harry, alături de partenerele lor de viață.

Anul acesta, de Crăciun, familia regală a Marii Britanii a încălcat o regulă nescrisă a protocolului regal. Pentru prima oară o persoană care nu este căsătorită cu un membru al familiei participă la ritualul de Crăciun. Este vorba despre logodnica Prințului Harry, actrița americană Meghan Markle.

Cei doi au participat luni, în prima zi de Crăciun, la slujba de Crăciun de la Biserica St Mary Magdalene din Sandringham, împreună cu Regina Elisabeta, Prințul Philip, Prințul William și Kate Middleton.

Tot atunci s-a mai înregistrat o premieră. Cea mai frumoasă fotografie a noii generații din familia regală a Marii Britanii a fost realizată nu de vreun fotoreporter cu experiență, ci de o femeie din public, care a reușit să-i facă pe William, Harry, Kate și Meghan să zâmbească relaxați la cameră.


    William, Kate, Meghan și Harry, la slujba de Crăciun din Sandringhamfoto: Karen Anvil
William, Kate, Meghan și Harry, la slujba de Crăciun din Sandringhamfoto: Karen Anvil

”Le-am zis pur și simplu «Crăciun fericit!», iar ei s-au uitat la mine și mi-au zâmbit”, a declarat Karen Anvil, autoarea fotografiei, pentru BBC. Karen a distribuit imaginea pe Twitter și a fost contactată imediat de reprezentanții mai multor publicații din toată lumea pentru permisiunea de a o folosi.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net