Totul despre pălăria cu care Melania Trump i-a cucerit pe britanici

Ultima actualizare:
Melania Trump, alături de Regina Elisabeta și de soția Prințului Charles, Camilla Parker Bowles
Melania Trump, alături de Regina Elisabeta și de soția Prințului Charles, Camilla Parker Bowles

Melania Trump a făcut, cu siguranță, impresie cu ocazia vizitei cuplului prezidențial american în Marea Britanie. La prima întâlnire cu Regina Elisabeta, luni, soția președintelui american Donald Trump i-a adus un omagiu discret Prințesei Diana, prin ținuta pe care a ales s-o poarte. Un deux-pièces impecabil, asortat cu o pălărie de vară și tocuri înalte.

Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit i-a primit luni la Palatul Buckingham pe preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, și pe soția acestuia, Melania. Prima Doamnă a impresionat cu ținuta ei, un deux-pièces alb cu accente bleumarin, o combinație cromatică preferată de Prințesa Diana.


    Melania Trump, alături de Regina Elisabeta și de soția Prințului Charles, Camilla Parker Bowlesfoto: Getty Images
Melania Trump, alături de Regina Elisabeta și de soția Prințului Charles, Camilla Parker Bowlesfoto: Getty Images

”Așa cum ne-a obișnuit deja, Melania a avut o ținută impecabilă. A îmbinat stilul său remarcabil cu linii de tradiție ale casei regale britanice. Prima doamnă a purtat un costum alb Dolce & Gabbana, care a subliniat perfect formele sale feminine, și a asortat perfect o pălărie custom by Hervé Pierre. Liniile drepte și ascuțite ale pălăriei vin minunat pe trăsăturile ei, conturând un mix de eleganță și feminitate, de o simplitate de lux extrem de apreciată și greu de obținut, deși nu pare. Pălăria are coroana dreaptă și te duce cu gândul la o canotieră, extrem de purtată în vara aceasta, borul îngust, drept și ușor coborât pentru o notă de mister. Melania o poartă asimetric, cu părul strâns pe o parte, o demonstrație de atitudine și îndrăzneală fără să descopere prea mult. Toată ținuta este completată de celebrii pantofi stiletto, nelipsiți din ținutele frumoasei prime doamne. Presa britanică a notat că ținuta ei și în special pălăria sunt inspirate dintr-o ținută purtată în public de prințesa Diana. Dacă este așa, iată cum câteva piese aparent minimaliste pot spune atâtea povești”, a declarat pentru Click! Ligia Munteanu. O pălărie ca aceea purtată de Melania Trump costă aproximativ 1.000 de euro. 

Ligia Munteanu
Ligia Munteanu

Citește și:

Cum arată rochia de 4.490 $ purtată de Melania Trump la întâlnirea cu împărăteasa Japoniei

Mariajul dintre Donald Trump și Melania, analizat de experți: «Fețe ca de înmormântare și dragoste cu sila»

image
image
image
image
image
image
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net