Sexy-consiliera lui Donald Trump demisionează. De ce pleacă Kellyanne Conway

Ultima actualizare:

    Kellyanne Conway l-a ajutat pe DOnald Trump să câștige președinția SUAfoto: Getty Images
Kellyanne Conway l-a ajutat pe DOnald Trump să câștige președinția SUAfoto: Getty Images

Kellyanne Conway, unul dintre cei mai vechi consilieri al lui Donald Trump, a anunțat că va pleca de la Casa Albă la finalul acestei luni. Conway (53 de ani) l-a ajutat pe Donald Trump să câștige alegerile prezidențiale din 2016 și era una dintre puținele persoane rămase în funcție încă de la instalare.

Conway a spus că demisionează ca să petreacă mai mult timp cu cei patru copii. "Mai puțină dramă, mai mult mamă", a transmis ea într-un comunicat. În paralel, soțul ei, George Conway, a anunțat că pleacă din proiectul unor foști republicani care încearcă să blocheze realegerea lui Donald Trump. Și el vrea să stea mai mult cu familia.

Cine este Kellyanne Conway, femeia care l-a făcut pe Donald Trump președintele SUA

Blondă, înaltă, hotărâtă, cu un zâmbet de reclame la pastă de dinți! Kellyanne Conway (53 de ani) a preluat frâiele campaniei prezidențiale a lui Donald Trump într-un moment delicat și a fost, categoric, femeia potrivită la locul potrivit. De profesie avocată, proprietara unei firme de sondare a opiniei publice și cercetare de piață, Kellyanne Conway a făcut parte, în 2015, din echipa candidatului republican Ted Cruz, care a pierdut nominalizarea în favoarea lui Trump.

Conway a intrat în scenă în august 2016, când Donald Trump se afla la 10 procente în spatele candidatului democrat Hillary Clinton și când întreaga echipă a miliardarului încerca să limiteze pagubele atitudinii arțăgoase a acestuia față de părinții unui soldat american musulman căzut pe frontul din Irak.

Citește și:

Uite-o pe sexy-consiliera lui Trump cum se crăcește în Biroul Oval! Imaginile i-au revoltat pe americani

Kellyanne Conway a reușit practic imposibilul, recuperând spectaculos diferența de zece procente dintre Trump și Clinton, cu mai puțin de jumătate din bugetul candidatului democrat și împotriva presei americane, susținătoare pe față a lui Hillary. Blonda cu trup de fotomodel i-a scris discursurile care au cucerit alegătorii din statele-cheie. A rămas celebră descrierea Americii drept ”o națiune de luptători, de visători și de credincioși”.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net