Cum arată femeia care l-a făcut pe ”misoginul” Donald Trump președintele SUA

Ultima actualizare:

    Donald Trump este noul președinte ales la SUAfoto: Getty Images
Donald Trump este noul președinte ales la SUAfoto: Getty Images

Donald Trump (70 de ani) a câștigat alegerile din SUA împotriva predicțiilor experților și împotriva tutoror sondajelor, care o dădeau victorioasă pe Hillary Clinton. Spurcat la gură, însurat de trei ori cu top-modele, acuzat de hărțuire sexuală, Trump părea departe de fotoliul de la Casa Albă cu trei luni înaintea alegerilor.

August 2016 a fost momentul de cotitură pentru ”misoginul” Donald Trump, care se afla la zece procente în spatele candidatului democrat Hillary Clinton. Atunci a apărut femeia salvatoare, prima femeie din istorie care a condus la victorie o campanie prezidențială în SUA.

Blondă, înaltă, hotărâtă, cu zâmbet de reclame la pastă de dinți! Vă facem cunoștință cu Kellyanne Conway (49 de ani), șefa de campanie a candidatului acuzat că disprețuiește femeile.

Conway a preluat frâiele campaniei prezidențiale într-un moment delicat și a fost, categoric, femeia potrivită la locul potrivit. De profesie avocată, proprietara unei firme de sondare a opiniei publice și cercetare de piață, Kellyanne Conway a făcut parte, în 2015, din echipa candidatului republican Ted Cruz, care a pierdut nominalizarea în favoarea lui Trump.


    Kellyanne Conway, alături de președintele ales Donald Trumpfoto: Getty Images
Kellyanne Conway, alături de președintele ales Donald Trumpfoto: Getty Images

Șefa de campanie a lui Trump a intrat în scenă când întreaga echipă a miliardarului încerca să limiteze pagubele atitudinii arțăgoase a candidatului față de părinții unui soldat american musulman căzut pe frontul din Irak.

Kellyanne Conway a reușit practic imposibilul, recuperând spectaculos diferența de zece procente dintre Trump și Clinton, cu mai puțin de jumătate din bugetul candidatului democrat și împotriva presei americane, susținătoare pe față a lui Hillary.

Blonda cu trup de fotomodel i-a scris discursurile care au cucerit alegătorii din statele-cheie. A rămas celebră descrierea Americii drept ”o națiune de luptători, de visători și de credincioși”.


    Kellyanne Conway, șefa de campanie a lui Donald Trumpfoto: Getty Images
Kellyanne Conway, șefa de campanie a lui Donald Trumpfoto: Getty Images

Nu este prima victorie a unui membru al familiei Conway împotriva clanului Clinton. Soțul lui Kellyanne, avocatul George Conway, a reprezentat-o pe Paula Jones în procesul de hărțuire sexuală intentat fostului președinte Bill Clinton. Procesul nu a mai ajuns în tribunal, dar Clinton a acceptat să-i plătească reclamantei 850.000 de dolari.

La o zi după ce Trump a câștigat alegerile, Kellyanne Conway a confirmat pe o rețea de socializare că i-a oferit un post la Casa Albă.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net