Secretul tinereții Prințului Charles a fost dezvăluit. Soția lui e uimită de vitalitatea lui

printul_charles.jpg

Prințul Charles îmlinește 72 de ani în noiembrie, dar e într-o formă fizică excelentă
Prințul Charles îmlinește 72 de ani în noiembrie, dar e într-o formă fizică excelentă
Citeste tot despre: 

Secretul tinereții incredibile a Prințului Charles a fost dezvăluit chiar de soția lui Camilla, Ducesa de Cornwall. Aceasta susține că nu a mai văzut pe nimeni la fel de puternic și viguros la 70 de ani. Charles și Camilla s-au căsătorit în 2005. Prințul Charles a fost diagnosticat cu COVID-19 în martie, dar a reușit să învingă boala datorită organismului său puternic.

Prințul Charles împlinește 72 de ani la 14 noiembrie, iar soția lui Camilla (73 de ani) este șocată de forma fizică în care se află. După ce a reușit să învingă cu succes COVId-19 în urmă cu doar câteva luni, Prințul Charles și-a revenit la bunul lui obicei de a se plimba ore în șir pe munți. ”Urcă munții ca o capră sălbatică. Este cel mai sportiv bărbat de peste 70 de ani pe care îl cunosc”, a declarat pentru The Guardian Camilla, ducesa de Cornwall. În tinerețe, Charles era certat de tatăl său că nu era suficient de atletic, dar cu timpul s-a schimbat. Acum poate urca pe munți cu o sprinteneală remarcabilă. Mai mult decât atât, nu obosește deloc chiar dacă mărșăluiește ore în șir. 

Citește și:

Detalii neștiute despre Prințul Charles! Bunica lui a fost cea care l-a crescut ca o mamă

Prinţul Charles şi Camilla, 15 ani de mariaj. Ce declarații scandaloase primea rivala Dianei: «Aș locui în chiloții tăi»

Prințul Charles a învins COVID-19

Prinţul a stat şapte zile în izolare după ce a fost diagnosticat, la 25 martie, cu noul coronavirus. Camilla, care a fost testată negativ pentru COVID-19, s-a autoizolat timp de două săptămâni, în conformitate cu recomandările, pe proprietatea Balmoral, din Aberdeenshire. Ei s-au reunit la timp pentru a aniversa 15 ani de căsnicie. Presa\ britanică a speculat că Charles s-ar fi îmbolnăvit după o întâlnire cu Prințul Albert de Monaco, 62 de ani.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1