Se întâmplă în anul 2018! O fetiță din S.U.A a fost arsă pe rug, la solicitarea propriei mame

Ultima actualizare:

    Femeile vor fi pedepsite pentru fapta lor Foto: Instagram
Femeile vor fi pedepsite pentru fapta lor Foto: Instagram

O fetiță în vârstă de cinci ani din Statele Unite ale Americii a fost desfigurată pe viață la dorința propriei mame. Femeie credea că fiica sa era posedată de un demon care o determina să nu fie ascultătoare așa că a decis să o supună la un ritual voodoo foarte violent în timpul căruia a fost legată și arsă pe rug.

Două surori, Peggy LaBossiere, în vârstă 51 de ani, și Rachel Hilaire, în vârstă de 40 de ani, au supus victima unui ritual satanic, cu dorința de a înlătura un demon care o determina să se comporte într-un mod greșit. Mai mult decât atât, femeile au anunțat că va urma un sacrificiu uman și că vor tăia capul fratelui fetiței cu o macetă pentru a-i liniști demonul care nu dă pace familiei.

Atunci când au fost confruntate de autorități, femeile au precizat că  mama fetei este o coafeză și ea ar fi cerut ca fiica ei să fie supusă acestui ritual. În urma cercetărilor s-a ajuns la concluzia că mama fetei nu poate fi pusă sub acuzare și trasă la răspundere întrucât suferă de tulburări mintale majore, informează independent.co.uk.

Fetița a suferit arsuri de gradul trei pe toată fața. Ea a fost tratată la un spital și a fost luată în custodie de către autorități, împreună cu fratele ei, care le-a povestit polițiștilor ce s-a întâmplatat. Femeile care au pus în practică acest ritual refuză să accepte faptul că i-au făcut rău copilului și continuă să susțină că ele au împlinit un ritual de purificare pentru familia vizată de un demon puternic. Autoarele i-au provocat arsuri pe întregul corp, pe care apoi le-au uns cu un amestec de mir și de foi de eucalipt pentru a îndepărta orice semn de impuritate. 

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net