Sclavă sexuală, salvată din mâinile unui cuplu maniac, după 18 luni de tortură : «Nu mai ştiam cine eram»

Ultima actualizare:

    Warren şi Donna au fost condamnaţi a 22 de ani de închisoare Foto:Arhivă personală
Warren şi Donna au fost condamnaţi a 22 de ani de închisoare Foto:Arhivă personală

Un cuplu din Leicester, Marea Britanie este acuzat de sclavie modernă după ce a ţinut captivă o tânără de aproximativ 20 de ani, supunând-o la un tratament inuman, pe o perioadă de 18 luni. Kevin Warren şi Iubita sa Donna Morris au fost arestaţi de poliţişti şi riscă să ispăşească o pedeapsă de 22 de ani, cumulat.

Kevin Warren, în vârstă de 27 de ani, şi iubita sa, Donna Morris, de 35 de ani au agresat fizic, sexual şi psihic o tânără de 20 de ani pe parcursul a 18 luni, timp în care au ţinut-o prizonieră în propria lor casă. Poliţiştii au declarat că "perechea monstruoasă au supus victima la tratamente inumane, abuzând-o fizic, emoţional şi sexual în nenumărate rânduri".

Victima a fost răpită de Warren de pe stradă şi dusă în locul în care acesta locuia cu iubita sa. I-au luat toţi banii şi i-au confiscat telefonul mobil pentru a nu putea solicta ajutorul nimănui. Tânăra a mărturisit, la scurt timp după ce membrii poliţiei au salvat-o că le este recunoscătoare pentru faptul că au scos-o din infernul pe care l-a trăit timp de un an şi jumătate.

"Am fost tratată mai rău decât un animal, sufletul meu a murit, iar forţa de a lupta mi se scursese prin vene, abia mă mai puteam numi o fiinţă umană.Nu mai ştiam cine eram. La un moment dat oamenii din cartier au devenit suspicioşi şi poliţiştii au venit la ei acasă, am vorbit cu oamenii legii şi din acea zi viaţa mea s-a schimbat. Privind înapoi la tot ce s-a întâmplat, nu pot să cred cât de degradantă şi de brutală a fost toată experienţa. Vreau să le mulţumesc poliţiştilor din toată inima, fără ei nu aş fi supravieţuit. Singura bucurie pe care o am este aceea că oamenii care mi-au făcut rău au recunoscut în faţa instanţei tot ceea ce mi-au făcut", a declarat victima, a cărei identitate rămâne anonimă, informează dailymail.co.uk.

Cuplul a fost judecat şi condamant la 22 de ani de închisoare, 18 ani vor fi ispăşiţi de Warren, care a agresat-o fizic şi sexual pe tânără şi patru vor fi ispăşiţi de partenera acestuia care a contribuit la torturarea psihică a victimei. "Oricine comite un astfel de act grotesc va fi prins şi va fi adus în faţa judecătorilor",a avertizat cel care s-a ocupat îndeaproape de soluţionarea cazului.

image
image
image
image
image
image
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net