Prinţul Harry şi Meghan Markle nu petrec Crăciunul cu Regina

Printul Harry Meghan Markle

Printul Harry şi Meghan Markle au neînţelegeri cu restul familiei regale
Printul Harry şi Meghan Markle îşi iau o pauză de 6 săptămâni ca să-şi încarce bateriile
Foto: GuliverGetty Images

Prinţul Harry şi Meghan Markle au anunţat-o pe Regina Elisabeta a II-a că nu vor face Crăciunul împreună. Nu se ştie însă unde vor merege, ori vor sta acasă, ori vor merge în SUA la mama ei.

Prinţul Harry (35 de ani) şi Meghan Markle (38 de ani) au anunţat-o pe Regina Elisabeta a II-a (93 de ani) că nu vor face Crăciunul împreună anul acesta. Ducii de Sussex au ales să petreacă primul Crăciun împreună cu fiul lor, Archie, în vârstă de 6 luni, departe de Sandringham. Harry şi Meghan ar putea să petreacă frumoasa sărbătoare la Windsor sau să meargă în SUA, la mama lui Meghan, Doria Regland. O sursă apropiată cuplului princiar a spus că părinţii lui Archie au nevoie să-şi încarce bateriile.

Regina Elisabeta, îngrijorată pentru Prinţul Harry. «Familia e îngrozită după interviul dat de el şi Meghan»

Meghan Markle şi prinţul Harry au devenit părinţii unui băieţel

Cuplul ia o pauză de 6 săptămâni

Decizia prinţului Harry şi a soţiei sale, Meghan, de a nu mai petrece Crăciunul cu Regina Elisabeta a II-a nu va rezolva însă prea mult neîneţelegerile pe care le au cu restul familiei regale. Cuplul princiar va lua o pauză de şase săptămâni după ce duminică Harry va participa la un eveniment la Royal Albert Hall. Iniţial s-a crezut că Harry şi Meghan vor petrece Thanksgiving în SUA, împreună cu Doria, şi că se vor întoarce pentru Crăciun la Sandringham. Însă ei au anunţat-o pe Regină şi pe Prinţul Philip, de 98 de ani, că nu vor fi împreună de Crăciun. Prinţul Harry a petrecut mereu Crăciunul în casa Reginei din Norfolk, în afară de 2012, când a fost în Afganistan. În ultimii doi ani, el a făcut Crăciunul împreună cu Regina, fiind însoţit de Meghan Markle. Potrivit biografei regale Ingrid Seward, “Crăciunul la Sandringham poate fi stresant, de aceea nu ar vrea să meargă cu Archie acolo la o vârstă atât de mică”. Prinţul Harry şi Meghan Markle au anunţat-o pe Regina Elisabeta a II-a că nu vor face Crăciunul împreună în acest an.

Loading...

Citește și