Salutul „rece” dintre Kate Middleton și Meghan Markle, la ultimul eveniment oficial al ducilor de Sussex!

Ultima actualizare:

    Meghan Markle și prințul Harry au fost prezenți la sărbătoarea Commonwealth DayFoto: Getty
Meghan Markle și prințul Harry au fost prezenți la sărbătoarea Commonwealth DayFoto: Getty

Întâlnire tensionată între Meghan Markle și Kate Middleton, care s-au văzut pentru prima oară în patru luni, după ce ducii de Sussex au anunțat că se despart de familia regală. Presa britanică a observat o „răceală” între cupluri, mai ales între cele două ducese, care s-au salutat extrem de formal.

Meghan Markle și prințul Harry au participat la ultimul eveniment oficial, alături de familia regală britanică, luni (10 martie), la o slujbă de Ziua Commonwealth, care a avut loc la Westminster Abbey. Ducesele de Sussex s-au salutat timid cu un „Bună!” de la depărtare, iar gestul lor a fost intens analizat. Mulți au spus că în imagini se vede cât de bizară a fost interacțiunea celor două.

La fel a fost și cazul fraților William și Harry, care și-au transmis salutări de la depărtare, apoi s-au ignorat complet. Ducele de Cambridge i-a zâmbit fratelui său, apoi s-a așezat alături de soția lui, relatează tabloidul britanic The Sun

Presa britanică susține că ducii de Sussex au fost ignorați, în timpul ceremoniei
Presa britanică susține că ducii de Sussex au fost ignorați, în timpul ceremoniei

Potrivit expertului în limbaj coroporal, Judi James, „tensiunea dintre cei patru era palpabilă”. Fanii familiei regale au fost dezamăgiți mai ales de comportamentul prinților, care în trecut erau foarte apropiați, dar care acum par ca doi străini.

Cei patru au participat la slujbă împreună, iar ducii de Cambridge au stat în fața lui Meghan Markle și a lui Harry. Tabloidele britanice au notat că ducii de Sussex au fost „ignorați” pe parcursul slujbei. 

Au tot circulat zvonuri conform cărora prințul William și Kate Middleton nu privit cu ochi buni „ruperea” ducilor de Sussex de orice familie și, automat, de orice îndatorire regală.

Ce ținute au purtat ducesele de Sussex

Meghan Markle a strălucit într-o ținută complet verde
Meghan Markle a strălucit într-o ținută complet verde

Meghan Markle a fost în centrul atenției datorită ținutei pe care a ales să o poarte, pentru ultima oară prezentă la un eveniment oficial al familii regale britanice. Fosta actriță americană, care a devenit mămică în urmă cu zece luni, a strălucit într-o rochie superbă, de culoare verde, semnată de Emilia Wickstead. La această ținută, soția lui Harry a asortat o pelerină asimetrică și o pălărie William Chambers. Kate Middleton a purtat o rochie de culoare roșie, o haină semnată de Catherine Walker și o pălărie Sally-Ann Provan. 

Kate Middleton a ales culoarea roșie pentru ținuta sa
Kate Middleton a ales culoarea roșie pentru ținuta sa

Meghan Markle și prințul Harry s-au mutat în Canada

După celebrul „Megxit”, așa cum a fost numită de britanici ruptura ducilor de Sussex de familia regală, Harry cu Meghan s-au decis să se mute în Canada, alături de fiul lor, Archi (10 luni). 

Meghan Markle și Harry au renunțat la finanțarea venită din partea familiei regale britanice și au promis că vor înapoia cele 2,8 milioane de euro pe care statul i-a cheltuit pentru a renova conacul Frogmore, unde cei doi au locuit. 

Citește și

Meghan și Harry, pentru ultima oară alături de Regina Elisabeta la un eveniment oficial! Mesajul ascuns

Prințul Harry și Meghan Markle, răvășitori înainte de «retragere»! Ce semnificație are culoarea aleasă pentru ținutele lor

image
image
image
image
image
image
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net