Regina Elisabeta a II-a se pregăteşte să renunţe la tron? Mesajul care trădează gândurile suveranei

hepta-2661620.jpg

foto
Elisabeta a II-a a transmis tradiţionalul emsaj de Crăciun
Foto:Hepta

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a transmis tuturor locuitorilor un mesaj cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, al 60-lea de când se află pe tron. Mesajul său a fost unul concis, dar care a stârnit semne de întrbări în rândul admiratorilor Casei Regale Marii Britanii întrucât regina a sugerat foarte subtil că se gândeşte să se retragă din viaţa publică, aşa cum a făcut-o şi soţul său, prinţul Philip (96 ani)

Pe un ton reflexiv, înconjurată de fotografii ale copiilor şi nepoţilor săi, dar şi ale strănepoţilor, suverana de 91 de ani a povestit cum, atunci când era doar un copil, nu şi-ar fi putut închiput că va ajunge să sărbătorescă 70 de ani de căsătorie, potrivit dailymail.co.uk. A adăugat că, în vremea tinereţii sale, nici măcar nu exista conceptul de nuntă de platină pentru că nimeni nu se aştepta să trăiască atât de mult în acea perioadă. Regina, care în momentul actual este monarhul care a domnit pentru cea mai lungă perioadă de timp din istoria Marii Britanii, "a menţionat că până şi Philip, retras din viaţa publică la începutul acestui an, a decis să ia lucrurle mai încet şi să se menajeze". Tonul ei indică că se gândeşte destul de serios să îi calce pe urme soţului său şi să cedeze locul celor mai tineri din familie. Pentru a sprijini ideea sugerată, regina a adăugat că membrii Casei Regale vor deveni mai numeroşi anul viitor, ţinând cont că prinţul Harry se va căsători, iar Ducesa de Cambridge va aduce cel de-al treilea copil pe lume. 

untitled.png

foto
Aşa arăta regina în urmă cu 60 de ani, când a ţinut primul discurs
Foto: Captură video youtube

În spatele scaunului pe care regina a fost aşezată în timpul discursului s-au putut observa mai multe fotografii, printre care s-au numărat una de la logodna prinţului Harry cu actriţa Meghan Markle, un portret de la nunta sa cu prinţul Philip, alta cu prinţesa Charlotte şi una cu Prinţul George.

 

Loading...

Citește și