Prințul William s-a ras în cap după ce s-a săturat de glumele lui Harry despre chelia sa

will_si_harry_1.jpg

printul william harry
Prințul William s-a săturat de tachinările fratelui său pe seama cheliei lui
Foto: Getty

Prințul William nu stă deloc bine la capitolul podoabă capilară. Sătul de glumele fratelui său, Prințul Harry, pe seama cheliei lui, Will a luat o hotărâre radicală și a făcut o schimbare de look. Multora nu le-a venit să creadă când l-au văzut.

După ce a purtat o discuție și cu soția, Kate Middleton, William a dat o fugă până la frizer și i-a spus acestuia să-l tundă aproape complet, pentru a lăsa la o parte orice glume răutăcioase, relatează express.co.uk.

printul williamZoom
William a decis să se radă aproape complet în cap, dacă tot are o chelie în continuă extindere
Foto: Getty

Prințul și-a afișat noul look și în public, în timpul unui eveniment caritabil ținut la un spital de copii din Londra. Un apropiat al stilistului care l-a tuns, a declarat că raderea a fost cea mai bună opțiune, pentru problema sa cu chelia: „Prințul se săturase de tachinările lui Harry față de chelirea lui, așa că asta a părut cea mai practică soluție. când ai chelie, îți rămân doar două opțiuni: fie îți faci un implant de păr, care ascunde chelirea, fie te tunzi de tot.”

printul williamZoom
Prinții William și Harry, pe vremea când aveau amândoi mai multă podoabă capilară
Foto: Getty

Chiar dacă Prințul Harry se amuză teribil pe seama cheliei a fratelui său, și el are probleme cu căderea părului și chiar un început de chelie. Specialiștii eu estimat că Harry va începe și el curând să piardă masiv din podoaba capilară.

loading...
Loading...

Citește și