Prințul Harry și Meghan au făcut publice primele imagini de la botezul lui Archie!

Ultima actualizare:
Archie Harrison a fost botezat sâmbătă, 6 iulie
Archie Harrison a fost botezat sâmbătă, 6 iulie

Sâmbătă, 6 iulie, a fost o zi mare și plină de emoții pentru Ducii de Sussex, care și-au creștinat băiețelul, pe micuțul care a primit numele Archie Harrison. Prima imagine de la botezul regal a apărut deja pe internet, iar admiratorii casei regale britanice l-au comparat pe bebeluș cu un îngeraș.

Deși evenimentul a fost unul restrâns, punându-se în special accentul pe intimitate, astfel că nici măcar numele nașilor nu a fost încă dezvăluit, cei doi fericiți părinți au ales să împărtășească și cu admiratorii Casei Regale Britanice o imagine de la frumoasa ceremonie, care a avut loc în locația unde aceștia s-au și căsătorit, la Capela Palatului Windsor.

Prințul Harry și Meghan Markle l-au creștinat sâmbătă pe Archie, în cadrul unei ceremonii care a stat sub semnul discreției. Ducii de Sussex au publicat ulterior pe contul lor oficial de Instagram prima fotografie de la botezul micuțului lor, spre entuziasmul fanilor acestora. În imagine, apar cei doi părinți, alături de bebeluș, și încojurați de Prințul Charles, Camilla Parker, Prințul William și Kate Middleton, Doria Ragland – mama lui Meghan, Lady Jane Fellowes și Lady Sarah McCorquodale – surorile Prințesei Diana.


    Archie Harrison a fost botezat sâmbătă, 6 iulieFoto: Instagram
Archie Harrison a fost botezat sâmbătă, 6 iulieFoto: Instagram

„În această dimineță, fiul Ducilor de Sussex, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, a fost creștinat în capela privată a Castelului Windsor, de către arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby. Altețele lor regale s-au bucurat că au avut familia aproape în această zi, dar și pe părinții spirituali ai lui Archie. Bebelușul a fost creștinat purtând o replică a rochiței regale de botez, care a fost purtată de majoritatea copiiilor membrilor familiei regale britanice la botez, în ultimii 11 ani”, se arată în declarația oficială a reprezentanților Ducilor de Sussex.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net