5 lucruri pe care trebuie să le ştii despre botezul copilului lui Meghan Markle şi al prinţului Harry

Prinul Harry, Meghan Markle micuţul Archie

Prinul Harry, împreună cu Meghan Markle şi micuţul Archie
Prinul Harry, împreună cu Meghan Markle şi micuţul Archie, când a fost prezentat prima oară lumii
Foto: Guliver Getty

Prietenii apropiați ai lui Meghan Meghan și ai prinţului Harry sunt pe lista nașilor care îl vor creștina sâmbătă pe micuțul Archie. Însă cuplul păstrează secretul până în ziua cea mare.

Prințul Harry (34 de ani) şi soţia sa, Meghan Markle (37 de ani), se pregătesc de botezul fiuului lor, micuțul Archie, care împlineşte două luni la 6 iulie. Un lucru privitor la eveniment este că fericiţii părinţi nu vor să spună sub nici o formă, deocamdată, cine vor fi naşii băieţelului.

Archie

Archie nu a fost văzut de nimeni cu faţa întreagă până acum
Foto: Instagram
Al doliea lucru de ştiut, despre botez, este că naşii vor fi cu siguranţă din rândul prietenilor lor. O posibilă naşă este Benita Litt, din Los Angeles, ale cărei fete au fost domnişoare de onoare la nunta lui Harry cu Meghan. O altă americancă, Lindsay Roth, care a fost domnişoară de onoare, ar putea de asemenea să fie aleasă naşă. Pritenul din copilărie a lui Harry, Jake Warren, a cărui fiică, Zalie,a  fost domnişoară de onoare, este încă un posibil naş. Mark Dyer, fost ofişer din gărzile galeze, un apropiat al lui Harry, al cărui fiu, Jasper, e finul prinţului, poate de asemenea să fie naş.

Mark Dyer, fost ofiţer

Mark Dyer, fost ofiţer din gărzile galeze
Foto: Profimedia-

Prima imagine cu bebelușul lui Meghan Markle și al prințului Harry

Meghan Markle a născut deja? Indiciul dat de Prinţul Harry

Cine nu va fi naşul copilului lui Meghan Markel şi al prinţului Harry

Al treilea lucru care trebuie ştiut este că prietena canadiană a lui Meghan, Jessica Mulroney, şi tenismana Serena Williams, nu vor fi alese naşe. Al patrulea lucru de ştiut este că părinţii au anunţat că vor oferi poze realizate de fotograful Chris Allerton de la botezul micuţului, care va avea loc sâmbătă, 6 iulie, la capela privată a Castelului Windsor. La slujba de botez vor participa numai 25 de oaspeţi, între care nu se va număra şi Regina Elisabeta a II-a. Spre deosebire de Kate Middleton şi prinţul William, care au invitat presa la botezul celor trei copii ai lor, la botezul micuţului Archie nu va fi prezent nimeni din mass-media. Petrecerea va fi condusă de prinţul Charles şi soşia sa, Camilla, dar şi de Kate Middleton şi prinţul William. Al cincilea lucru de ştiut este că micuţul va fi botezat în apă adusă de la Râul Iordan, din Israel.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1