Prinţul Harry nu crede în gravitatea pandemiei! Declaraţiile sale i-au înfuriat teribil pe medici

Ultima actualizare:
Meghan Markle şi prinţul Harry au distribuit alimente bolnavilor cronici din Los Angeles
Meghan Markle şi prinţul Harry au distribuit alimente bolnavilor cronici din Los Angeles

Prinţul Harry şi Meghan Markle au renunţat la rolurile deţinute în cadrul Casei Regale a Marii Britanii şi s-au mutat în Los Angeles pentru a fi mai aproape de mama ducesei de Sussex și a-l crește în liniște pe micul Archie Harrison. Cei doi nu au renunțat la acțiunile caritabile și se bucură de aprecierea semenilor. Însă,. Harry a reușit să atragă asupra sa o serie de comentarii nu tocmai plăcute după ce a făcut o afirmație controversată în timpul unui podcat. Iată ce greșeală a comis ducele de Sussex, dar și care au fost acuzațiile aduse de internauți!

Prințul Harry a reușit să stârnească furia în rândul internauților și a unor medici atunci când a declarat, în timpul unui podcast că situația provocată de coronavirus în Marea Britanie este mai bună decât modul în care aceasta este relatată în mass-media. Harry a insinuat că buletinele de știri deformează realitatea și conturează un peisaj apocaliptic în mod inutil. „Poate deveni cu adevărat tragic dacă nu iei contact cu exgteriorul şi urmăreşti non-stop informațiile furnizate doar de un singur post de televiziune. În realitate, există oameni care se mobilizează și poți vedea spiritul umanitar care acționează la cote maxime”, a afirmat Harry, potrivit thesun.co.uk.  

Prinţul Harry a făcut o serie de afirmaţii care au stârnit controverse
Prinţul Harry a făcut o serie de afirmaţii care au stârnit controverse

Așa cum era de așteptat, declarația sa a fost una care a deranjat o parte din experții care analizează cu atenție modalitatea în care evoluează pandemia. Doctorul Karol Sikora a avut o reacție acidă la spusele lui Harry.” În ce calitate vorbește? Care îi sunt calificările care îi conferă dreptul de a emite astfel de judecăți. El, care își părășește țara în cele mai grele timpuri”, a fost replica doctorului. 

Meghan Markle şi prinţul Harry au distribuit mâncare bolnavilor din Los Angeles

Cuplul princiar, care oficial a încetat să mai fie activ în cadrul familiei regale britanice de la 1 aprilie, a avut prima ieşire publică, duminică, alături de voluntarii de la asociaţia Project Angel Food. Aceștia au ca principală misiune să livreze mâncare pentru persoanele care suferă de boli cronice. 


    Meghan Markle şi prinţul Harry au distribuit alimente bolnavilor cronici din Los Angeles Foto profimedia
Meghan Markle şi prinţul Harry au distribuit alimente bolnavilor cronici din Los Angeles Foto profimedia

"Ei au fost aici în duminica de Paşte şi ne-au făcut surpriza de a reveni miercuri", a declarat responsabilul de comunicare al asociaţiei, Anne-Marie Williams. Harry şi Meghan, echipați cu mănuşi şi măşti, au distribuit mâncare pentru a susţine şoferii asociaţiei caritabile care fac o muncă dificilă de la plasarea în carantină a Californiei. 

Citeşte şi 

Sacrificiul dureros făcut de Prinţul Harry pentru a putea «părăsi» familia regală alături de Meghan Markle

În plină criză, Meghan Markle și prințul Harry l-au lăsat pe micuțul Archie în Canada

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net