Prinţul Harry nu crede în gravitatea pandemiei! Declaraţiile sale i-au înfuriat teribil pe medici

printul-harry.png

printul harry
Foto Gettyimages

Prinţul Harry şi Meghan Markle au renunţat la rolurile deţinute în cadrul Casei Regale a Marii Britanii şi s-au mutat în Los Angeles pentru a fi mai aproape de mama ducesei de Sussex și a-l crește în liniște pe micul Archie Harrison. Cei doi nu au renunțat la acțiunile caritabile și se bucură de aprecierea semenilor. Însă,. Harry a reușit să atragă asupra sa o serie de comentarii nu tocmai plăcute după ce a făcut o afirmație controversată în timpul unui podcat. Iată ce greșeală a comis ducele de Sussex, dar și care au fost acuzațiile aduse de internauți!

Prințul Harry a reușit să stârnească furia în rândul internauților și a unor medici atunci când a declarat, în timpul unui podcast că situația provocată de coronavirus în Marea Britanie este mai bună decât modul în care aceasta este relatată în mass-media. Harry a insinuat că buletinele de știri deformează realitatea și conturează un peisaj apocaliptic în mod inutil. „Poate deveni cu adevărat tragic dacă nu iei contact cu exgteriorul şi urmăreşti non-stop informațiile furnizate doar de un singur post de televiziune. În realitate, există oameni care se mobilizează și poți vedea spiritul umanitar care acționează la cote maxime”, a afirmat Harry, potrivit thesun.co.uk.  

printul_harry.jpg

printul harry
Prinţul Harry a făcut o serie de afirmaţii care au stârnit controverse
Foto Gettyimages

Așa cum era de așteptat, declarația sa a fost una care a deranjat o parte din experții care analizează cu atenție modalitatea în care evoluează pandemia. Doctorul Karol Sikora a avut o reacție acidă la spusele lui Harry.” În ce calitate vorbește? Care îi sunt calificările care îi conferă dreptul de a emite astfel de judecăți. El, care își părășește țara în cele mai grele timpuri”, a fost replica doctorului. 

Meghan Markle şi prinţul Harry au distribuit mâncare bolnavilor din Los Angeles

Cuplul princiar, care oficial a încetat să mai fie activ în cadrul familiei regale britanice de la 1 aprilie, a avut prima ieşire publică, duminică, alături de voluntarii de la asociaţia Project Angel Food. Aceștia au ca principală misiune să livreze mâncare pentru persoanele care suferă de boli cronice. 

meghan-harry-profimedia-0514128008_4.jpg

meghan markle si printul harry distribuie alimente
Meghan Markle şi prinţul Harry au distribuit alimente bolnavilor cronici din Los Angeles
Foto profimedia

"Ei au fost aici în duminica de Paşte şi ne-au făcut surpriza de a reveni miercuri", a declarat responsabilul de comunicare al asociaţiei, Anne-Marie Williams. Harry şi Meghan, echipați cu mănuşi şi măşti, au distribuit mâncare pentru a susţine şoferii asociaţiei caritabile care fac o muncă dificilă de la plasarea în carantină a Californiei. 

 

Citeşte şi 

Sacrificiul dureros făcut de Prinţul Harry pentru a putea «părăsi» familia regală alături de Meghan Markle

În plină criză, Meghan Markle și prințul Harry l-au lăsat pe micuțul Archie în Canada

Loading...

Citește și

  • printul harry

    Prințul Harry a făcut, pentru prima dată de la anunțul potrivit căruia el și soția sa, Meghan Markle, se vor retrage din Casa Regală britanică, o declarație oficială privind decizia lor. Ducele de Sussex a participat la un dineu caritabil din Londra, ocazie cu care a clarificat motivele care au stat la baza hotărârii radicale de a se retrage din rândul membrilor familiei regale și a-și continua viața într-o manieră diferită.

  • Decizia Prinţului Harry şi a lui Meghan Markle de a renunţa la viaţa ca membru senior al familie regale britanice nu a fost una deloc uşoară şi i-a întristat probabil pe Regina Elisabeta, pe Prinţul Charles şi pe Prinţul William. Nu doar că acum Ducii de Sussex nu mai au titluri şi acces la bani publici, dar ei nici nu vor mai reprezenta monarhia în călătoriile în jurul lumii. Încă Harry a fost nevoit să mai renunţe la ceva foarte drag pentru femeia iubită: titlurile şi obligaţiile militare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1