Prinţul Harry calcă pe urmele prinţesei Diana! Ce omagiu emoţionant va aduce mamei sale

printul harry-meghan-markle

printul harry si meghan markle
Prinţul Harry şi Meghan Markle vor să continue efortu depus de Diana în cadrul fundaţiei HALO
Foto: GettyImages

Prinţul Harry şi Meghan Markle vor efectua o vizită în Africa în cursul acestui an pentru a duce mai departe lupta pe care prinţesa Diana a purtat-o împotriva minelor terestre. Ducele şi ducesa de Sussex plănuiesc să călătorească în Angola în cadrul turului pe care îl vor face în toamna aceasta pentru a continua munca depusă de către prinţesa Diana în cadrul fundaţiei caritabile HALO.

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, vor porni într-un tur în toamna aceasta, iar printre ţările care urmează să fie vizitate se numără şi Angola. Prinţul Harry este legat de această ţară prin prisma faptului că mama sa a păşit aici în 1997 pentru a trage un semnal de alarmă asupra minelor tereste şi a pericolului pe care acestea îl reprezintă pentru locuitori.

printesa-diana-mine-terestre

printesa diana
Printesa Diana a vizitat în anul 1997 Angola
Foto: Captură video

În timpul turului din 1997 prinţesa Diana a vizitat Angola şi a avut curajul de a păşi printre minele terestre păşind o mască de protecţie şi o vestă. Momentul a fost imortalizat de către un fotograf, iar instantaneul este unul foarte căutat şi în ziua de astăzi. Mai târziu,în cursul aceluiaşi turneu, Diana a detonat o mină terestră în faţa jurnaliştilor pentru a atrage atenţia asupra pericolului real pe care acestea îl reprezintă, puterea lor de distrugere fiind una mare. Ea a atins sufletele a milioane de oameni atunci când s-a întâlnit cu Sandra Tigica, o fetiţă de 13 ani care a suferit teribil din cauza faptului că unul dintre picioare i-a fost sfâşiat complet de către o mină.

sandra-tigica

sandra tigica
Prinţesa Diana s-a întâlnit cu Sandra Tigica, o fetiţă de 13 ani care îşi pierduse piciorul în urma dezamorsării unei mine terestre
Foto: GettyImages

Prinţesa Diana s-a plimbat printre minele terestre în anul 1997

Actul curajos săvârşit de prinţesa Diana a dus la interzicea minelor terestre în multe dintre colţurile lumii. Din nefericire, Diana şi-a pierdut viaţa înainte să poată observa rezultatul muncii sale. Prinţul Harry a vorbit în nenumărate rânduri despre influenţa pe care a avut-o gesturile mamei asupra deciziilor sale din prezent. "Unii au fost de părere că a întrecut limita prin acţiunile sale în sfera politicii, dar pentru ea nu a fost niciodată vorba despre politică, ci despre oameni. Ştia că deţine o influenţă mare, aşadar a folosit-o pentru a atrage atenţia asupra oamenilor care sunt uitaţi, ignoraţi sau temători să ceară ajutor", a declarat prinţul Harry, potrivit thesun.co.uk.

Este posibil ca micul Archie să îşi însoţească părinţii în turneu

archie-harrison

archie harrison
Meghan Markle şi prinţul Harry intenţionează să plece în turneul din toamnă alături de micul Archie Harrison
Foto: GettyImages

Prinţul Harry a simţit dorinţa de a continua efortul mamei sale aşadar Angola se va afla cu siguranţă printre ţările în care el şi proaspăta mămică, Meghan Markle, vor păşi. Cei doi vor călători şi în Malawi dar şi în Africa de Sud. Consilierii de la palatul regal evaluează dacă este sigur ca micul Archie să pornească în această călătorie cu părinţii săi sau dacă ar fi mai bine ca acesta să rămână în Marea Britanie.

Citeşte şi

Semnificația rochiei purtate de Meghan Markle în ziua în care și-a prezentat bebelușul

Teorie a conspirației: Prinţesa Diana a fost ucisă de o organizaţie obscură, responsabilă de sacrificii umane

Loading...
 
 

Citește și