Prietenă bună de-a Prințului Charles o laudă pe «impecabila» Kate Middleton, însă o atacă dur pe Meghan: «Vrea să fie vedetă»

gettyimages-998532416-594x594.jpg

Kate, felicitată; Meghan, criticată
Foto: Getty

Se pare că diferențele dintre cele două Ducese ale familiei regale britanice sunt scoase în evidență și de apropiații Casei Regale. Stefanie Powers, în vârstă de 77 de ani, prietenă apropiată de-a Prințului Charles, a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre lucrurile care le diferențiază pe soțiile celor doi fii ai amicului său.

Prințul Charles și Powers s-au cunoscut în urmă cu mulți ani, uniți de o pasiune comună: jocul de polo. Se pare că actrița Stefanie Powers, cunoscută în special pentru rolul său din serialul de comedie „Hart to Hart”, nu o prea are la inimă pe Meghan Markle, soția Prințului Harry, acuzând-o pe aceasta că a încercat să facă din familia regală britanică „propriul ei show”, după ce a fost nevoită să renunțe la actorie pentru căsnicia cu partenerul ei.

stefanie-powers-meghan-markle.jpg

Stefanie Powers, prietenă apropiată de-a Prințului Charles, atac la adresa lui Meghan Markle
Foto: Getty

Stefanie Powers, prietena Prințului Charles, atac la adresa lui Meghan Markle

„Viața bogaților faimoși. Aventurile lui Meghan la Palat- așa s-ar numi show-ul. Meghan vrea să fie o vedetă, ceea ce, îmi pare rău că spun, nu ar trebui să își dorească. Rolul ei nu este să fie în centrul atenției. Este de datoria ei să îi fie o soție bună lui Harry, nu să schimbe regulile familiei regale britanice”, a comentat Powers la adresa lui Meghan, într-un interviu acordat pentru The Daily Beast, citat de Daily Mail

gettyimages-906674080-594x594.jpg

Meghan și Harry au explicat recent în cadrul unui interviu că nu se descurcă prea bine cu atâta expunere mediatică
Foto: Getty

Replica acidă vine pe fondul unor informații potrivit cărora, de când s-a căsătorit cu Meghan Markle, Prințul Harry s-a depărtat de familie, iar în prezent niciun membru al familiei regale britanice nu prea mai dorește să ia contact cu cei doi duci de Sussex, din cauza „răzvrătirii” lor. De asemenea, Stefanie a criticat și prestațiile actoricești ale lui Meghan, având în vedere că cele două au fost colege de breaslă. 

gettyimages-145956163-594x594.jpg

Prințul Charles, în tinerețe, jucând polo
Foto: Getty

„Acele titluri în care se spunea ca ea este o regalitate a Hollywood-ului care se căsătorea cu o regalitate britanică...Vă rog... A avut un rol într-un serial TV...Nu e vreo actriță foarte talentată..”, a mai spus aceasta, potrivit sursei anterior menționate. Tot în rândul criticilor sale a intrat și fratele lui Charles, Prințul Andrew, pe care aceasta l-a numit „un prost”, în urma scandalului sexual ce l-a avut drept protagonist.

gettyimages-1052839874-594x594.jpg

Stefanie spune despre Kate Middleton că este „impecabilă”
Foto: Getty

Pe de altă parte, Stefanie are numai cuvinte de laudă la adresa lui Kate Middleton și a Prințesei Anne. „Kate Middleton este impecabilă. Nu calcă niciodată strâmb. Sau Prințesa Anne. O iubesc. Este senzațională. Este foarte modestă și nu face un circ din viața personală”, a mai spus Stefanie. 

„Charles este subminat și bârfit mult. Este un om care cunoaște multe lucruri. Cred că merită mai multă apreciere. Este un om foarte inteligent și iubitor. Va fi un rege bun, deși și Regina este extraordinară”, a spus actrița și despre amicul ei.

Stefanie a mai spus şi că „Marea Britanie este remarcabilă datorită familiei regale, iar atunci când un membru al acesteia se comportă greşit, totul o ia într-o direcţie greşită". Powers este unul dintre primii membri străini acceptaţi de Clubul de Polo Călare al Domeniului Regal din Berkshire, în Marea Britanie, club din care face parte şi Prinţul de Wales, Charles.

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Deși ideea de a fi membru al unei Case Regale îi încântă pe majoritatea oamenilor, se pare că nici Prinții sau Ducii nu au o viață tocmai roz, așa cum ne-am fi așteptat. Îndatoririle și presiunile ce vin odată cu asemenea titluri pot face chiar și cele mai puternice firi să clacheze și să recunoască faptul că, uneori, au nevoie de o pauză, departe de presă și tabloide care să le analizeze fiecare mișcare.

  • Deși după nunta cu Prințul Harry Meghan Markle a devenit în mod oficial Ducesă de Sussex și locuiește, alături de soțul ei, pe teritoriul Marii Britanii, se pare că actrița americană a întâmpinat câteva dificultăți la capitolul birocrație și nu a reușit încă să facă rost de cetățenia britanică.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1