A paralizat din cauza unei partide de sex şi vrea despăgubiri de un milion de lire sterline

Ultima actualizare:

    Claire Busby, de 46 de ani, nu îşi mai simte corpul de la brâu în jos
Claire Busby, de 46 de ani, nu îşi mai simte corpul de la brâu în jos

Caz şocant în Marea Britanie! O femeie de 46 de ani a rămas paralizată după o partidă de sex cu soţul ei. Claire Busby, de 46 de ani, din Maidenhead, Mare Britanie, se judecă din 2013 cu o companie producătoare de mobilă care refuză să îi achite despăgubiri în valoare de un milion de lire sterline pentru că a rămas paralizată, după ce a făcut sex în patul matrimonial. Femeia nu mai poate mişca partea inferioară a corpului din august 2013, după ce patul Berkshire Bed Company Ltd. a catapultat-o pe pereţi în timp ce făcea sex cu soţul ei.

Claire Busby nu o să uite niciodată clipa în care se iubea cu soţul ei, în august 2013, şi patul făcut pe comandă a cedat. Ea a fost „catapultată” de pereţi şi s-a ales cu coloana vertebrală ruptă. Femeia i-a dat în judecată pe producătorii de mobilier de la Berkshire Bed Company Ltd. reproşându-le că patul comandat de la ei „avea o diferenţă de cinci centimetri” între partea stângă şi cea dreaptă.

A rămas paralizată din cauza patului defect

Când ea şi soţul au vrut să inaugureze mobila cea nouă, patul a cedat sub greutatea lor iar Claire Busby s-a ales cu răni care au transformat-o într-o tetraplegică. Procesul deschis de Claire a ajuns până la Înalta Curte, după ce femeia care a născut patru copii până la data tragediei a reuşit să demonstreze în instanţă că „accidentul s-a produs din cauza defecţiunii patului marca Beds Are Uzzz”. Claire Busby vrea despăgubiri în valoare de un milioane de lire sterline. Procesul a început în 2013, la aproape o lună după ce femeia şi-a simţit pentru ultima oară picioarele.

Vrea un milion de lire sterline că a rămas nenorocită pe viaţă

„Eu şi soţul meu eram în pielea goală, în pat şi ne iubeam în poziţia clasică. La un moment dat m-am ridicat în genunchi şi m-am aşezat lângă el. Mâna mea dreaptă îl mângâia în zonele intime, iar stânga îl mângâia pe picior. Eram pe jumătate coborâtă din pat. În momentul acela s-a produs tragedia şi am văzut stele în faţa ochilor după ce am fost proiectată în perete de patul care a cedat. Am leşinat şi m-am trezit la spital”, a povestit femeia. Conform primelor indicii, patul matrimonial care fusese comandat cu somieră nu a fost montat corespunzător şi un braţ al somierei lipsea. Absenţa acestuia a făcut ca întreg cadrul metalic al patului să fie smuls din cadrul şi să o arunce cu putere pe Claire, distrugându-i coloana vertebrală.

Citeşte şi:

5 accidente bizare în timpul sexului. Unele sunt de neimaginat

A ajuns la urgenţă de la un orgasm de 3 ore

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net