A ajuns la urgenţă de la un orgasm de 3 ore

Ultima actualizare:

    Iubitul ei, Eric, a asistat neputincios  la durerea femeii şi nu ştia ce să-i mai  facă, pentru a o ajuta să-şi revină
Iubitul ei, Eric, a asistat neputincios la durerea femeii şi nu ştia ce să-i mai facă, pentru a o ajuta să-şi revină

Ce femeie nu visează la un orgasm intens, pentru o plăcere maximă?  Nu şi Liz B. din Seattle, SUA, pe care climaxul de trei ore a băgat-o direct în spital.

Liz B. din Seattle, Statele Unite, a avut parte de cea mai tare partidă de sex cu partenerul ei de viaţă, Eric, de 34 de ani. Imediat ce partida lor de amor s-a terminat, tânăra de 29 de ani a rămas în extaz, cu ochii pironiţi în tavan de plăcere.

După o oră, femeia încă avea orgasm, iar contracţiile vaginale nu încetau. Liz a intrat imediat în panică şi a început să bea vin roşu pentru a opri spasmele musculare, care deveneau de nesuportat. Eric nu mai ştia ce să facă pentru a-i opri durerile şi şi-a dus iubita la urgenţă.

Odată ajunsă la spital, Liz a primit mai multe injecţii cu tranchilizante, pentru ca spasmele musculare, care-i provocau dureri insuportabile, să înceteze

simeon stalpnicul png

Orgasmul lui Liz a continuat încă o oră la spital, chinul ei luând sfârşit după mai multe calmante administrate de medici.

Sindromul excitaţiei sexuale persistente reprezintă o disfuncţie sexuală, care se caracterizează prin izbucniri rapide, repetate şi incontrolabile ale muşchilor vaginului, chiar şi după ce actul sexual a luat sfârşit. La femei, sindromul se manifestă printr-o stare de excitare continuă. Simptomele pot fi reduse prin antidepresive, agenţi antiandrogenici sau prin geluri anesteziante.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net