Păpușile Barbie de la Casa Albă! Melania Trump și soția primului ministru ceh s-au întrecut în eleganță

melania-trump.jpg

Melania Trump, Donald Trump, Monika Babisova și Andej Babi la Casa Albă
Melania Trump și Monika Babisova s-au întrecut în ținute
Foto: Getty

Melania Trump (48 de ani) și Monika Babisova (44 de ani) s-au întrecut în ținute, joi (7 martie). Donald Trump și Prima Doamnă a Americii i-au primit pe Andrej Babis, primul ministru al Cehiei, și pe soția lui, la Casa Albă.

Andrej Babis și Monika Babisova se află într-o vizită oficială la Washington, Statele Unite ale Americii.  Chiar dacă întâlnirea are un scop politic,tToți ochii au fost ațintiți către cele două blonde de la brațul politicienilor. Prima Doamnă a Americii a purtat o rochie-trench de culoare verde, semnată de Alexa Chung, în valoare de 1.585 de dolari. Ținuta Melaniei Trump este momentan sold out. În picioare, fostul manechin a ales să poarte una dintre mărcile ei preferate de pantofi, Christian Louboutin. Încălțările ei costă 725 de dolari, iar designul purtat de ea este printre cele mai populare.

Melania Trump și Monika Babisova au foarte multe lucruri în comun

melania-trump-donald-trump-monika-babisova.jpg

Melania Trump, Donald Trump, Monika Babisova și Andej Babi la Casa Albăr
Primul ministru al Cehiei și soția lui se află într-o vizită oficială la Casa Albă
Foto: Getty

 

În schimb, Monika Babisova a purtat o rochie albă semnată de Victoria Beckham, un trench Fendi de culoare lila, cu blană roz la mâneci și o pereche de pantofi cu toc cui. Când a ajuns în Biroul Oval, superba blondă a rămas în rochia midi care i-a evidențiat silueta suplă.  Cele două blonde au în comun mai mult decât dragostea pentru haine de lux. Ambele s-au căsătorit cu miliardari care au ajuns politicieni de top, potrivit breitbart.com. Donald Trump și Andrej Babis au și ei multe în comun, având viziuni politice extrem de asemănătoare.

melania-trump-monika-babisova.jpg

Melania Trump și Monika Babisova
Melania Trump și Monika Babisova par să se înțeleagă de minune
Foto: Getty

 

Citește și

Cine şi-o mai aduce aminte nud pe Melania Trump? Fotografii de arhivă cu Prima Doamnă a Statelor Unite

Melania Trump sau Brigitte Macron? Cine este mai elegantă

Loading...

Citește și