Melania Trump sau Brigitte Macron? Care este mai elegantă

da.jpg

melania trump brigitte
Donald Trump şi Melania Trump au organizat un dineu la Casa Albă pentru soţii Macron
Foto: Guliver/ Getty Images

Sunt căsătorite cu unii dintre cei mai influenţi lideri mondiali, iar în ultimele trei zile s-au întrecut în eleganţă. Una este Prima Doamnă a Franţei, iar cealaltă - Prima Doamnă a Americii.

Emmanuel Macron (40 de ani) a fost primit luni de Donald Trump (71 de ani) la Washington, într-o vizită de stat care se va încheia astăzi. Preşedintele Franţei a fost însoţit de nevasta sa, Brigitte Macron, prilej numai bun pentru presa internaţională să le pună în oglindă pe cele două Prime Doamne.

 

Brigitte Macron şi Melania Trump au gusturi impecabile în materie de fashion şi beauty. Chiar dacă Melania este mai tânără, are în spate o carieră de fotomodel şi câţiva centrimetri în plus, soţia preşedintelui Franţei a făcut faţă cu brio şi a bifat câteva apariţii memorabile.

gettyimages-950894308.jpg

melania trump palton tinuta
Brigitte şi Melania au arătat impecabil
Foto: Guliver/ Getty Images

 

Trump şi soţia sa au organizat un dineu la Casa Albă, în cinstea cuplului din Franţa. Prima doamnă a SUA a purtat o rochie argintie de la Chanel, brodată cu cristale. Melania şi-a lăsat părul pe-o parte şi a optat pentru un make-up puternic. Dacă nevasta lui Trump a ales argintiul, Brigitte a îmbrăcat o rochie albă, lungă până-n pământ, cu aplicaţii aurii. Prima Doamnă a Franţei a accesorizat ţinuta Louis Vuitton cu un clutch auriu şi o pereche de cercei preţioşi, scrie Express.

4.jpg

melania trump brigitte
Cele două s-au îmbrăcat în alb la o ceremonie de la Casa Albă
Foto: Guliver/ Getty Images

 

În aceeaşi zi, Melania şi Brigitte au participat la o ceremonie la Casa Albă. Nu ştim dacă s-au vorbit, însă ambele şi-au făcut apariţia în costume albe. Brigitte a ales o rochie Chanel deasupra genunchilor, un sacou scurt şi o pereche de stiletto negri. Prima Doamnă a Franţei a mers pe clasic, în timp ce Melania a ales o ţinută mai modernă. Nevasta lui Trump şi-a scos în evidenţă trupul silfidic cu un costum Michael Kors, în valoare de peste 2.000 de dolari, potrivit Daily Mail. Centura albă i-a subliniat talia de viespe, iar pălăria a dat un aer chic ţinutei. Voi ce părere aveţi? Cine a fost mai elegantă?

5.jpg

melania trump brigitte
Melania şi Brigitte se numără printre cele mai stilate Prime Doamne din lume
Foto: Guliver/ Getty Images

 


 


 

 

 

 

 

Loading...

Citește și