Pantofii la control! Cumnatele Kate Middleton şi Megan Markle, total diferite şi la încălțăminte

kate-middleton-meghan-markle-pantofi.jpg

Kate Middleton și Meghan Markle, diferite și la încălțăminte
Foto: Getty

Fără ca poate măcar să își dea seama, chiar și felul în care cumnatele Kate și Meghan aleg să se îmbrace sau încalțe poate spune foarte mult despre personalitatea acestora și, de asemenea, despre diferențele care reușesc să le ofere fiecăreia doza proprie de unicitate.

După ce s-a vehiculat adesea că cele două Ducese nu ar avea o relație tocmai apropiată, din varii motive, se pare că acestea demonstrează pe zi ce trece că zvonurile au întotdeauna și un sâmbure de adevăr la mijloc. În presa internațională s-a speculat recent chiar că Meghan Markle și-ar planifica nașterea primului ei copil complet diferit față de Kate Middleton, tocmai pentru a nu-i călca pe urme acesteia și a se putea distanța de imaginea Ducesei de Cambridge. 

meghan-markle-kate-middleton.jpg

Cât de diferit este stilul celor două Ducese?
Foto: Getty

Cele două cumnate par să aibă comportamente diferite, vestimentație diferită pe alocuri, iar în ceea ce privește încălțămintea..diferența este cu adevărat vizibilă! În timp ce Kate este Ducesa modestă care nu-și dorește să epateze și alege să poarte aceleași obiecte vestimentare de mai multe ori, până se uzează, Meghan Markle pozează în soția mereu elegantă, fără urmă de reproș estetic, atunci când vine vorba de alegerea încălțămintei cu care se afișează la evenimentele publice la care participă. 

Kate Middleton, lejeră sau nepăsătoare?

Îmbrățișând pe deplin viața de mămică a trei copii, Kate Middleton pare să-și mai neglijeze uneori propria imagine, dacă acest lucru înseamnă că cei mici sunt îngrijiți și au parte de atenție suficientă din partea ei. Ducesa a fost fotografiată în nenumărate rânduri „reciclându-și” ținutele, și se pare că nu se abate de la această regulă nici atunci când vine vorba de pantofi.

Deși imaginea de anasamblu a soției Prințului William pare mereu una elegantă și atent pregătită, un ochi ager poate observa cu lejeritate că Ducesa de Cambridge nu dă atât de mare importanță articolelor de încălțăminte, afișându-se uneori cu balerini uzați sau murdari. 

  • foto: GettyImages
  • foto: GettyImages
  • foto: GettyImages
  • foto: GettyImages
  • foto: GettyImages
  • foto: GettyImages
  • Maximize

1/6

Meghan Markle încearcă prea din greu!

La cealaltă extremă, Meghan Markle, nouă în familia regală britanică, pare că și-ar dori cu orice chip să se afle în centrul atenției, look-ul ei perfect compus și ținutele parcă inspirate din cele mai luxoase reviste de modă sugerând că încearcă din greu să se integreze în sânul noului ei cămin și nu concepe să dea greș.

meghan-markle-pantofi3.jpg

Pantofii lui Meghan sunt mereu ca „scoși din țiplă”
Foto: Getty

Pantofii Ducesei de Sussex urmează aceeași notă, părând întotdeauna parcă scoși din țiplă, fiind atent îngrijiți și fără vreo urmă de uzură sau murdărie. Probabil Meghan are mai mult timp la dispoziție sau pur și simplu ține mult mai mult la eticheta personală, însă va rămâne de văzut dacă acest comportament se va menține și atunci când soția Prințului Harry va aduce și ea pe lume primul copil al cuplului. 

meghan-markle-pantofi2.jpg

Ducesa de Sussex oferă mai multă importanță imaginii sale
Foto: Getty

 

 

 

 

 

Loading...