O femeie de 83 de ani ar fi fost lovită de coaloana oficială a lui Kate și William! Este în stare gravă

Ultima actualizare:

    Kate Middleton și prințul William sunt extre de îngrijorați cu privire la starea victimeiFoto: Getty
Kate Middleton și prințul William sunt extre de îngrijorați cu privire la starea victimeiFoto: Getty

O femeie de 83 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce ar fi fost implicată într-un accident. Bătrâna ar fi fost lovită de coloana oficială a lui Kate Middleton și a prințului William, care plecau din Londra pentru a se duce la o petrecere la Castelul Windsor.

Accidentul a avut loc luni (17 iunie), în East Sheen (Londra), și este al 4-lea care implică familia regală britanică, în doar șapte luni. Unul din antemergătorii coloanei oficiale a ducilor de Cambridge, un polițist aflat pe motocicletă, a lovit-o în plin pe femeia de 83 de ani, pe Upper Richmond Road, potrivit tabloidului britanic Daily Mail. Alți martori cred, însă, că bătrâna pe nume Irene Mayor ar fi fost căzută la pământ înainte să ajungă coloana oficială a lui Kate și William.

Kate Middleton și William vor să viziteze victima

Acest lucru încă nu a fost stabilit concret de către autoritățile britanice. Un purtător de cuvânt al ducilor de Cambridge a declarat că aceștia sunt „foarte îngrijorați și întristați” și că au ținut legătura permanent cu familia victimei. Cuplul regal o va vizita pe Irene Mayor, atunci când aceasta se va simți mai bine. Fiica ei, Fiona, care locuiește aproape de locul unde a avut loc accidentul, a dat declarații despre starea femeii.

„Are foarte multe răni! Medicii încearcă să o țină stabilă pentru moment”, a spus femeia. 

Poliția a deschis o anchetă internă în acest caz: „Am lansat o investigație independetă. Ancheta este abia la început, iar ofițerul implicat în accident cooperează cu noi”.

Ducii de Cambridge i-au trimis flori la spital femeii și și-au instruit staff-ul să aibă grijă de victimă. Kate Middleton și prințul William au cerut să fie informați permanent în legătură cu starea acesteia. 

Citește și

Membru al familiei regale, implicat într-un accident rutier! Vinovat este chiar prințul

Prinţul Philip, implicat într-un accident rutier! Cum se simte soțul Reginei Marii Britanii

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net