Naivitatea costă! Se folosea de bărbații divorțați pentru a-și cumpăra mașini de lux

Ultima actualizare:

    Femeia profita de vulnerabilitatea bărbaților divorțați recent Foto: Twitter
Femeia profita de vulnerabilitatea bărbaților divorțați recent Foto: Twitter

O femeie din Nebraska a dorit să obțină cât mai mulți bani într-un timp foarte scurt, așa că a găsit o modalitate ușoară. Îi păcălea pe bărbații naivi, de la care reușea să obțină sume astronomice. Ulciorul nu merge de multe ori la apă, căci femeia a fost prinsă de către polițiști și va plăti scump pentru fapta sa.

Julie Cahlaway, în vârstă de 38 de ani, căuta bărbați bogați pe site-urile matrimoniale, iar după ce aceștia se atașau de ea, femeia le mărturisea că este grav bolnavă și că are probleme de natură juridică. Alteori, îi convingea să îi împrumute sume mari de bani sub pretextul deschiderii unei afaceri, apoi se făcea nevăzută. Anchetatorii au afirmat că femeia se întâlnea cu un bărbat „singur și proaspăt divorțat”, căruia i-a cerut „fonduri de simpatie”. A profitat de naivitatea acestuia, solicitându-i sume de bani imense atât lui, cât și mamei acestuia. Mai mult decât atât pentru a-i convinge să îi ofere bani a falsificat niște probe medicale din care să reiasă că ar fi însărcinată. Potrivit anchetatorilor, femeia a furat aproximativ 280.000 de dolari de la cei doi.

Bărbatul păgubit și mama acestuia i-au oferit 75.000 de dolari, după ce Julie le-a spus că va investi banii în petrol. Însă femeia și-a cumpărat o mașină de lux, chiar în ziua în care i-a primit. Acela a fost momentul în care cei doi au devenit suspicioși și au alertat polițiștii care au făcut o descoperire șocantă. Femeia nu era la prima abatere de acest fel, în decursul ultimului an păcălind mai mulți bărbați folosind metodele prezentate anterior, relatează abcnews.go.com.

Membrii poliției eu deschis o anchetă, căci potrivit primelor informații, ea a înșelat un alt bărbat cu suma de 375.000 de dolari pe care i-a folosit pentru a-și achiziționa diverse produse de lux.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net