Melania Trump, lecție de stil în China. Le-a dat din nou peste nas designerilor americani

Ultima actualizare:

    Melania Trump, alături de soția președintelui chinezfoto: AFP
Melania Trump, alături de soția președintelui chinezfoto: AFP

Melania Trump a fost cu adevărat o apariție la fastuoasa ceremonie de bun venit organizată de președintele chinez în onoarea lui Donald Trumpp și a primei doamne. Fostul fotomodel a ales o rochie neagră, lungă până-n pământ, o creație personalizată de la Dolce & Gabbana.

Așa cum ne-a obișnuit la fiecare din aparițiile ei publice, Melania Trump a strălucit la întâlnirea cu președintele chinez Xi Jinping și cu soția acestuia, joi, 9 nioembrie. Din respect pentru gazde, prima doamnă a SUA a ales o rochie neagră până-n pământ, cu mâneci scurte și cu un imprimeu floral amplu, de inspirație chinezească.


    Melania Trump a purtat o rochia foarte elegantă la Beijingfoto: AFP
Melania Trump a purtat o rochia foarte elegantă la Beijingfoto: AFP

Rochia este o creație Dolce & Gabbana, unul din brandurile preferate ale soției președintelui american. Alegerea designerilor italieni poate fi doar o chestiune de stil, dar ar putea reprezenta și o sfidare a primei doamne, care a fost boicotată de creatorii de modă americani la începutul mandatului soțului ei.

Tom Ford, Marc Jacobs sau Sophie Theallet sunt doar câteva nume de designeri care și-au făcut un titlu de glorie din a anunța că nu sunt interesați s-o îmbrace pe Melania Trump. Fost manechin, pasionată de modă, Melania Trump nu a plâns prea mult în pumni și s-a orientat spre brandurile europene, cu care a făcut furori și la primul turneu peste Ocean al soțului ei.

Președintele american Donald Trump a sosit miercuri în China pentru o vizită de stat de trei zile, etapa cea mai delicată a turneului său asiatic, în cursul căruia încearcă să construiască un front unic împotriva ambițiilor nucleare ale regimului nord-coreean, relatează agențiile internaționale de presă.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net