Melania Trump s-a făcut blondă și arată complet schimbată

melania-trump-culoare-par.jpg

melania trump rade
Melania Trump și-a deschis culoarea părului pentru sărbătorile de iarnă
foto: Getty Images
Citeste tot despre: 

Melania Trump a vrut o schimbare radicală pentru sărbătorile de iarnă, așa că a încercat să-și deschidă culoarea părului. Apogeul l-a reprezentat un interviu înregistrat pentru Fox News, în care prima doamnă a SUA a apărut blondă spic, luându-i prin surprindere chiar și pe cei mai fideli fani ai ei.

Shimbarea pare să nu fi fost însă pe placul Melaniei Trump (48 de ani), care a revenit la șatenul ei obișnuit, cu șuvițe blonde, mai multe decât de obicei, ce-i drept, pentru lectura tradițională de Crăciun într-un spital pentru copii, de joi 13 decembrie.

Șocul mare a fost, într-adevăr, apariția ei de la Fox News. 100% blondă și, în consecință, complet schimbată. E drept că, uneori, camerele de filmat pot induce în eroare, accentuând unele tonuri sau unele deficiențe ale tenului, însă de data aceasta nu prea a fost loc de îndoieli. Melania Trump chiar s-a făcut blondă.

melania-trump-blonda.png

melania trump blonda
Melania Trump a apărut complet blondă în interviul pentru Fox News
foto: captură Fox News

 

Cum arată Melania Trump blondă

Gurile rele nu s-au putut abține să nu observe că, în felul acesta, Melania s-a alăturat unui număr impresionat de persoane apropiate președintelui american, care împărtășesc această culoare a părului: fiica sa, Ivanka, fiii săi, fostele soții, controversata Stormy Daniels, dar și toate prezentatoarele de la Fox News, considerată televiziunea de casă a lui Trump.

Se pare însă că această nuanță i s-a părut prea mult Melaniei, care și-a rugat hair-stilistul să mai adauge câteva șuvițe șatene pentru cea mai recentă a apriție a primei doamne, la Spitalul Național pentru Copii din Washington, unde le-a citit micilor pacienți, continuând o tradiție începută de Bess Truman în urmă cu mai bine de 60 de ani.

melania-trump-spital-copii.jpg

melania trump la un spital de copii
Melania Trump le-a citit copiilor de la Spitalul Național din Washington
foto: Getty Images

 

Citește și:

Cum a venit îmbrăcată Melania Trump la înmormântarea lui Bush? Numai paltonul costă 2.275 $

Melania Trump sau Brigitte Macron? Cine este mai elegantă

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1