Meghan Markle refuză să nască în același spital ca și Kate Middleton și Prințesa Diana?

meghan-markle-printul-harry1.jpg

Se vehiculează că Meghan Markle ar fi ales deja spitalul unde va naște
Foto: Getty

În presa internațională se vehiculează că Meghan Markle și partenerul ei de viață, Prințul Harry, s-au decis deja în privința spitalului unde Ducesa de Sussex va aduce pe lume primul copil al cuplului și nu, nu este cel la care s-ar fi așteptat toată lumea! Deși atât regretata mamă a Prințului Harry, cât și cumnata lui Meghan, Kate Middleton, au născut în aripa Lindo a spitalului St. Mary din Londra, fosta actriță ar putea opta pentru o naștere în provincie. Iată posibilele motive!

După ce a decis să se mute din Londra, chipurile pentru a evita să locuiască lângă cumnata ei, Kate Middleton, vehiculându-se adesea că cele două ar fi avut parte de divergențe de-a lungul relației lor, se pare că acum Meghan și-a făcut planuri să nască și la un spital diferit față de cel pentru care a optat Ducesa de Cambridge.

În timp ce Kate Middleton a născut toți cei trei copii ai săi în aripa privată Lindo a spitalului St. Mary din Paddington, în vestul Londrei, se pare că Meghan Markle plănuiește să nască în provincie, într-un spital privat în care a născut contesa de Wessex, Sophie, soția Prințului Edward și mătușa prințului Harry, și nu în Londra așa cum a făcut chiar și soacra sa, regretata Prințesă Diana, potrivit informațiilor oferite de Daily Mail.

kate-middleton-printul-louis-nastere.jpg

Kate Middleton, după ce i-a dat naștere celui mai nou membru al familiei, Prințul Louis
Foto: Getty

Motivele pentru care Meghan Markle ar putea naște în provincie

După ce Ducii de Sussex au decis să se mute de la Palatul Kensington, Meghan Markle și soțul ei s-ar fi gândit, conform unor surse apropiate cuplului, să aducă pe lume primul lor copil, care s-ar putea naște în primăvara acestui an, la țară, în Surrey, la Spitalul Frimley Park, unde contesa de Wessex, mătușa Prințului Harry, i-a născut pe cei doi copii ai săi.

meghan-markle-nastere.jpg

Meghan Markle ar putea naște primul său copil în provincie
Foto: Getty

Unul dintre principalele motive ar putea fi acela că noua casa a Ducilor de Sussex, care este în curs de renovare, se află la 24 km de Frimley Park, în timp ce St Mary’s se află la 37 de kilometri și ar implica și o călătorie prin centrul Londrei, unde ar putea fi aglomerat. Tabloidele susțin însă, că Meghan ar fi făcut acest pas ca să evite să nască în spitalul preferat de Kate Middleton, cumnata ei.

„Dacă Alteța Sa s-a mutat la conacul Frogmore înainte de a naște, așa cum era stabilit, Frimley Park s-ar putea să fie prima sa opțiune, în detrimentul spitalului St. Mary, deoarece este mult mai aproape și mai accesibil”, a declarat un apropiat al familiei regale, pentru sursa anterior menționată.

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Meghan Markle i-a dăruit o agendă lui Kate Middleton la aniversare

    Meghan Markle i-a cumpărat un cadou foarte special lui Kate Middleton pentru aniversarea vârstei de 36 de ani, anul trecut. Se aşteaptă ca aceasta să-şi petreacă ziua de naştere, de anul acesta, împreună cu soţul său, prinţul William, şi cu cei trei copii ai lor, săptămâna viitoare.

  • Meghan Markle va naște pentru prima oară în martie, iar bebelușul este așteptat nu doar de ea și Prințul Harry, ci de o lume întreagă. Toți se întreabă dacă va fi fetiță sau băiat, ce nume va purta și cum va fi botezul viitorului membru al familiei regale britanice. Iar unii chiar cred ca Meghan va aduce pe lume gemeni și au și dovezi, spun ei, incontestabile.