Meghan Markle vrea să îşi facă dreptate cu orice preţ! Biografia ducesei va scoate la lumină detalii cutremurătoare

Ultima actualizare:
Meghan Markle era o actriţă cu multe pretenţii
Meghan Markle era o actriţă cu multe pretenţii

Meghan Markle și prințul Harry au părăsit, în mod oficial, Casa Regala a Marii Britanii pe 1 aprilie 2020 și au renunțat la banii primiți din partea contibuabililor pentru a duce o viață departe de atenția reporterilor curioși. S-au mutat mai aproape de mama ducesei și au continuat să se implice în activități caritabile. Cu toate acestea, nimic nu pare să îi mulțumească pe criticii ducesei de Sussex, care i-au creat o imagine de divă, mereu pusă pe ceartă și greu de mulțumit. Iată care este planul lui Meghan pentru a-și reconstui imaginea, grav pătată de acuzațiile aduse de propria familie dar și de foști colaboratori.

Meghan dorește ca biografia sa și a prințului Harry să fie publicată cât mai repede în speranța că amănuntele dezvăluite în carte vor face drepate și vor reuși să o pună într-o lumină pozitivă, după ce a fost asaltată mediatic chiar de la începutul relației cu Harry. Ducesa speră că detaliile din biografie îi vor face pe critici să înțeleagă care au fost adevăratele motive care au împins-o să părăsească Casa Regală. Biografia, care se va numi "Finding freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family" şi va purta semnăturile jurnaliştilor Omid Scobie şi Carolyn Durand urmează să fie lansată, la nivel mondial, pe 11 august. 

Meghan Markle s-a îndepărtat de tatăl său după ce acesta a jignit-o în repetate rânduri
Meghan Markle s-a îndepărtat de tatăl său după ce acesta a jignit-o în repetate rânduri

Însă Meghan este nerăbdătoare şi îi presează pe cei care se ocupă de lansare să muncească din greu pentru ca publicul să aibă acces mai devreme la ea. „Crede că paginile din carte vor face lumină şi vor arăta lumii că nu au avut altă alegere decât aceea de a părăsi familia regală. Meghan doreşte ca cititorii să înţeleagă faptul că viaţa ei nu a fost numai lapte şi miere. Cel mai mult visează ca imaginea ei de divă pretenţioasă să fie distrusă odată pentru totdeauna.  O doare faptul că se zvoneşte că a fost răutăcioasă cu angajaţii de la Casa Regală, iar cartea îi dezvăluie şi partea umană, plină de sensibilitate”, a dezvăluit un apropiat publicaţiei britanice dailymail.co.uk.

Meghan Markle şi prinţul Harry au părăsit oficial Casa Regală pe 1 aprilie
Meghan Markle şi prinţul Harry au părăsit oficial Casa Regală pe 1 aprilie

Meghan Markle a fost nevoită să lupte contra aversității britanicilor încă dinainte de a intra în rândul Casei Regale. Foști colaboratori, dar și membri ai proprii familii au vorbit folosind termeni negativi despre ducesa de Sussex. Propriul tată a etichetat-o drept o ființă nerecunoscătoare și prefăcuta, însă un fost fotograf cu care a lucrat a zugrăvit un portret deloc flatant al celei care a cucerit inima prințului Harry.


    Meghan Markle era o actriţă cu multe pretenţii Foto profimedia
Meghan Markle era o actriţă cu multe pretenţii Foto profimedia

Potrivit fotografului, ea obișnuia să participe la filmări alături de un grup mare de prietene și să impună producătorilor o serie de reguli stricte și adesea absurde. Una dintrea acestea privea filmarea picioarelor sale pe care le disprețuia din cauza unor monturi vizibile. În ciuda faptului că ea s-a operat pentru a corecta defectul, refuza în continuare să accepte ca picioarele să îi fie filmate din unghiuri apropiate întrucât cicatricea rezultată în urma operației era una evidentă. Fotograful a afirmat acid că Meghan nu era, înainte de a-l cunoaște pe Harry, o actriță de mâna a doua care avea însă pretenții de star de Hollywood.

Citeşte şi

Fratele lui Meghan Markle, atac nemilos la adresa ducesei: «Este o actriţă de duzină»!

FOTO Prințul Harry și Meghan Markle luptă împotriva COVID-19! Echipați cu măști, distribuie mâncare bolnavilor

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
isu 112 ambulanta foto isu tulcea
image
image
image
image
image
image
incendiu bucuresti fb png
ceai somn jpg
statui parcul carol colaj captura video jpg
plante freepik jpg
ion luca caragiale captura video jpg
preoti ortodocsi se inchina in catedrala episcopala Invierea Domnului foto bihoreanul JPG
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
monstru pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net