FOTO Prințul Harry și Meghan Markle luptă împotriva COVID-19! Echipați cu măști, distribuie mâncare bolnavilor

Ultima actualizare:
Meghan Markle și prințul Harry s-au echipat corespunzător și au distribuit alimente bolnavilor
Meghan Markle și prințul Harry s-au echipat corespunzător și au distribuit alimente bolnavilor

Prințul Harry și Meghan Markle au încetat în mod oficial să mai fie membri activi în cadrul familiei regale britanice începând cu data de 1 aprilie, dar acest lucru nu îi ține departe de unul dintre lucrurile importante pentru ei. Acțiunile caritabile și ajutorarea semenilor au fost întotdeauna pe lista de priorități a ducilor de Sussex, iar mutarea lor în Los Angeles nu înseamnă încetarea vechilor obiceiuri și activități. În urmă cu câteva zile, Meghan și Harry au ieșit prima dată în public, de la instalarea lor în Los Angeles, pentru a distribui mâncare bolnavilor cronici.

Cuplul princiar, care oficial a încetat să mai fie activ în cadrul familiei regale britanice de la 1 aprilie, a avut prima ieşire publică, duminică, alături de voluntarii de la asociaţia Project Angel Food. Aceștia au ca principală misiune să livreze mâncare pentru persoanele care suferă de boli cronice. 

"Ei au fost aici în duminica de Paşte şi ne-au făcut surpriza de a reveni miercuri", a declarat responsabilul de comunicare al asociaţiei, Anne-Marie Williams. Harry şi Meghan, echipați cu mănuşi şi măşti, au distribuit mâncare pentru a susţine şoferii asociaţiei caritabile care fac o muncă dificilă de la plasarea în carantină a Californiei. 

Ducii de Sussex nu au renunțat la acțiunile caritabile
Ducii de Sussex nu au renunțat la acțiunile caritabile


    Foto profimedia
Foto profimedia

"Conversaţia a fost foarte familiară, tot ceea ce ştiu este au vrut să se facă utili", a declarat pentru AFP preşedintele asociaţiei, Richard Ayoub. "Sunt nişte oameni cu picioarele pe pământ, foarte plăcuţi şi autentici. Au insistat să le spunem Harry şi Meghan", a completat acesta. 

Denumirea organizației este inspirată de numele purtat de micul Archie Harrison
Denumirea organizației este inspirată de numele purtat de micul Archie Harrison

Prințul Harry și Meghan Markle vor să înființeze propria organizație 

Ei intenţionează să înfiinţeze o fundaţie numită "Archewell" şi speră că creeze un site şi să se lanseze în promovarea de "material educativ şi de formare", prin intermediul filmelor, podcasturilor şi al cărţilor.


    Denumirea organizației este inspirată de numele purtat de micul Archie Harrison Foto Arhivă personală
Denumirea organizației este inspirată de numele purtat de micul Archie Harrison Foto Arhivă personală

Cei doi au dezvăluit care este numele fundației lor și au explicat originea denumirii. "Înainte de SussexRoyal, am avut ideea de "archè", un cuvânt grecesc care înseamnă "sursa acţiunii", a declarat cuplul pentru a explica sursa noului lor nume. "Acest concept ne-a plăcut (...) şi a devenit şi o sursă de inspiraţie pentru prenumele fiului nostru", au mărturisit ei. Conform The Telegraph, ducii de Sussex intenționează să lanseze și o platformă online care să ofere material educativ şi de formare" prin intermediul filmelor, podcasturilor şi cărţilor. 

Meghan Markle și prințul Harry s-au mutat în California 

Meghan Markle nu și-a întâlnit mama de când s-a mutat în Los Angeles, în ciuda faptului că locuiește la doar 16 kilometri distanță de aceasta. Motivul pentru care Harry nu și-a revăzut soacra cu care se înțelege atât de bine este unul simplu care ține de respectarea regulilor de autoizolare pentru a preveni răspândirea noului virus.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net