Meghan Markle, vizită secretă acasă la mama ei! Mai are puțin și naște, dar a călătorit mii de km pentru a o vedea

meghan_markle_mama.jpg

meghan markle mama doria
Meghan Markle nu poate sta departe de mama ei, Doria
Foto: Getty

Meghan Markle și prințul Harry au făcut o vizită secretă în Los Angeles (SUA). Ducesa și-a dorit să-și vadă mama, iar soțul ei nu a stat prea mult pe gânduri și i-a îndeplinit dorința.

Meghan Markle a vizitat-o zilele acestea pe mama ei, Doria Ragland, care locuiește într-un apartament modest din Los Angeles. Vestea că ducesa de Sussex se află pe meleagurile americane, acasă la cea care i-a dat viață, a fost dată de ziarele britanice. Pontul a venit, desigur, de la vecinii mamei lui Meghan Markle, care au fost surprinși să o vadă pe fosta actriță americană.

Meghan Markle este foarte apropiată de mama ei

Însărcinată în opt luni, ducesa de Sussex și-a dorit să-și vadă mama foarte tare, așa că a călătorit mii de kilometri pentru a o putea vizita. Relația lor este la fel de strânsă, chiar dacă Meghan locuiește acum în Marea Britanie. Doria a fost singurul membru al familiei care a venit la nunta ei cu Harry, având în vedere că tatăl ei, Thomas Markle, și frații ei vitregi vorbesc urât de ea prin tabloidele britanice.

„Meghan se întoarce mereu la Doria. Aici va fi mereu casa ei. Ele țin constant legătură, iar Meghan a venit de mai multe ori la mama ei, chiar și de la începutul relației cu Harry. L-am văzut și pe el venind aici”, a declarat o vecină, potrivit The Sun.

 

 

Citește și

Declarația șocantă a Prințului Harry care a pus paie pe foc în conflictul dintre Meghan și familia ei

Cum a reuşit Meghan Markle să îi intre în sfârşit în graţii Reginei

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1