Meghan Markle și Harry au concediat două bone în doar șase săptămâni! Archie a ajuns deja la a treia dădacă

Ultima actualizare:

    Ducii de Sussex vor să-și găsească bona perfectăFoto: Getty
Ducii de Sussex vor să-și găsească bona perfectăFoto: Getty

Micuțul Archie a ajuns deja la a treia dădacă, în doar șase săptămâni, după ce două dintre ele au fost concediate de Meghan Markle și prințul Harry. Acest lucru alimentează zvonurile că este imposibil de lucrat pentru ducii de Sussex. În ultimele luni, angajații din staff-ul lor au plecat în masă.

Surse apropiate de Meghan Markle și prințul Harry susțin că alegerea unei bone este una extrem de personală și că ducii de Sussex vor să găsească persoana perfectă pentru acest rol. Micuțul Archie, care s-a născut pe 6 mai, a ajuns deja la a treia dădacă. Palatul Buckingham nu vrea să comenteze pe marginea acestui subiect, potrivit tabloidului britanic The Sun

De ce le este greu ducilor să găsească o bonă

„Adesea, copiii au nevoi diferite pe măsură ce ating un nou stagiu din viața lor. Prina dădacă a lucrat doar pe timp de noapte. Harry și Meghan nu vor să se grăbească și să riște să nu facă decizia corectă. Este un subiect foarte personal. De această persoană depind nevoile bebelușului, dar și ale părinților”, a declarat o sursă din preajma ducilor de Sussex. A treia bonă aleasă de Meghan Markle și prințul Harry este o femeie născută în Marea Britanie, care însă nu s-a mutat permanent la conacul Frogmore din Winsdor. Deocamdată, dădaca lucrează doar în weekenduri.

Ducii de Sussex vor ajutor suplimentar în această toamnă, când au în plan un tur în Africa de Sud. Meghan Markle și prințul Harry vor să îl ia pe micuțul Archie cu ei. 

În luna noiembrie a anului trecut, asistenta personală a lui Meghan Markle, Melissa Touabiti, și-a dat demisia după ce a lucrat timp de șase luni pentru ducesa de Sussex. Surse apropiate de ea au susținut la acea vreme că femeia a plecat în lacrimi de la palat, din cauza ducesei de Sussex. În săptămânile recente, alte două asistente de-ale lui Meghan Markle, Amy Pickerall și Heather Wong, și-au dat demisia. 

Citește și

Prima imagine cu bebelușul lui Meghan Markle și al prințului Harry

Cum arată Meghan Markle, la o lună după ce a născut

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net