Meghan Markle a fost avertizată în legătură cu petrecerea de Crăciun! Majordomul Dianei a rupt tăcerea

meghan-markle-sarbatori.jpg

Ce o va aștepta pe Meghan Markle în timpul sărbătorilor de iarnă
Foto: Getty

Conform presei internaționale, Meghan Markle a fost avertizată să se pregătească temeinic pentru seara de Crăciun, deoarece va fi nevoită să „suporte multe”. Soția Prințului Harry va petrece anul acesta sărbătorile alături de acesta și de familia lui, pe domeniul Sandringham. Cel ce i-a fost majordom Prințesei Diana a povestit, fiind o persoană din „interior”, cum stau de fapt lucrurile la astfel de adunări „sofisticate”.

Meghan Markle este o Ducesă împinită, având mereu un zâmbet larg pe buze, mai ales de când a rămas și însărcinată. Anul acesta, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, ea și Prințul Harry vor petrecere alături de familia acestuia, pe domeniul Sandringham, așa cum se obișnuiește în familia regală britanică. Totuși, deși ar punea suna „de vis” să-ți petreci sărbătorile la conacul Casei Regale Britanice, Meghan a fost avertizată că serile de sărbători nu s-ar putea derula tocmai pe placul ei. 

Paul Burrell, cel ce i-a fost majordom Dianei, a rupt tăcerea 

Paul Burrell, fostul majordom a regretatei Prințesei Diana, a vorbit despre modul în care desfășoară sărbătorile în familia regală britanică, trecând de mai multe ori prin această experiență. Acesta a comparat Crăciunul organizat de Casa Regală Britanică cu serialul „Downtown Abbey”, dorind să scoată în evidență comportamentele exagerate și snobismul cu care Meghan Markle este posibil să se confrunte.

gettyimages-158710383-594x594.jpg

Meghan Markle și Prințul Harry vor petrece Crăciunul alături de Regina Elisabeta a II-a
Foto: Getty

Ce o așteaptă pe Meghan în seara de Crăciun

„Meghan Markle va trebui să se pregătească pentru -egouri regale”, a susținut Burrell. Majordomul a mai adăugat că festivitățile de Crăciun organizate la domeniul Sandringham sunt „ca și cum ai transportat într-o altă lume”. De asemenea, acesta a avertizat-o pe Meghan că seara de Crăciun de la conac se desfășoară într-una dintre cele mai intense perioade ale anului, deoarece acolo se adună de regulă „cele mai puternice personalități și egouri”, potrivit Mirror. „Toate acele persoane sunt membre ale familiei regale, au un comportament extravagant, și au caractere puternice care să meargă cu acesta. Toată lumea își dorește atenție și fac orice ca să o primească”, a mai susținut Paul Burrell. 

domeniul-sandringham.jpg

Conacul Sandringham
Foto: Getty

Majordomul, care a servit-o pe Diana până la moartea acesteia din 1977, a avertizat-o, de asemenea, pe Meghan că ceilalți membri ai familiei regale vor sta cu „lupa” pe ea, de aceea o sfătuiește să intre în grațiile Reginei Elisabeta a II-a. Burell a explicat că și Prințesa Diana s-a confruntat cu aceste neplăceri, însă pe ea a ajutat-o mult faptul că provenea dintr-o familie aristocrată și se obișnuise astfel de comportamente. 

„Dacă faci de capul tău și nu intrii în grațiile Reginei, atunci este posibil să apară probleme. Eu cred că îi va fi greu să se integreze acolo, nimeni nu ar fi putut să o pregătească pe Meghan pentru așa ceva, nici măcar dacă ar fi jucat într-un film, dar de data aceasta, asta e realitatea”, a mai adăugat Paul Burrel. Ducele și Ducesa de Sussex vor petrece sărbătorile alături de Regina Elisabeta a II-a în acest an, după ce se vehiculează că au refuzat invitația Prințului William și Kate Middleton de li se alătura pe domeniul Norfolk. 

 

 

 

 

Loading...

Citește și