Meghan Markle a făcut senzație la muzeu! Ce mult i-a crescut burtica soției lui Harry

meghan_markle.jpg

Meghan Markle a arătat impecabil într-o rochie Calvin Klein
Foto: Getty Images

Meghan Markle (37 de ani) este o apariție oriunde se duce! Ducesa de Sussex și soțul ei au fost prezenți la un eveniment organizat la Muzeul Natural de Istorie din Londra.

Meghan Markle a ales să poarte o rochie albă Calvin Klein, în valoare de 1.000 de euro, un trench Amanada Wakeley și o pereche de pantofi din piele întoarsă, de culoare măslinie. Ținuta elegantă i-a scos în evidență burtica de gravidă. Soția prințului Harry este însărcinată în șase luni. Ducesa de Sussex așteaptă să nască în luna aprilie, potrivit Daily Mail.

meghan_markle_harry.jpg

Meghan și Harry vor deveni părinți în aprilie
Foto: Getty Images

Prima apariție după ce tatăl ei a făcut publică scrisoarea pe care i-a trimis-o

Meghan Markle și prințul William au fost marți seară (12 februarie), la Muzeul Natural de Istorie, acolo unde au vizionat o piesă de teatru despre Charles Darwin. Este pentru prima oară când ducesa iese în public, după ce tatăl ei, Thomas Markle, a făcut publică scrisoarea pe care fosta actriță americană i-a trimis-o

Meghan Markle i-a cerut tatălui ei să nu o mai victimizeze și să îi respecte relația cu Harry. Thomas Markle crede că în spatele scrisorii este, de fapt, ducele de Sussex, și că fiica lui nu i-ar „arunca” astfel de cuvinte grele.

meghan_markle_printul_harry.jpg

Ducii de Sussex au vizionat o piesă de teatru la Muzeul Național de Istorie din Londra
Foto: Getty Images

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1