Tatăl lui Meghan Markle susține că Harry este în spatele scrisorii ducesei: «Se vede amprenta lui. E clar că este furios!»

Ultima actualizare:

    Meghan Markle este certată cu tatăl eiFoto: Getty
Meghan Markle este certată cu tatăl eiFoto: Getty

Ducesa de Sussex i-a scris tatălui ei în vârstă de 74 de ani o scrisoare, în care i-a cerut să nu o mai victimizeze, imediat după ce s-a căsătorit cu prințul Harry.

Thomas Markle crede că în spatele scrisorii „explozive”, așa cum a numit-o presa britanică, se află nimeni altul decât prințul Harry. Tatăl ducesei a publicat mai multe paragrafe din scrisoarea de cinci pagini pe care a primit-o de la fiica lui. Fosta actriță americană l-a acuzat că a făcut-o să „simtă atât de multă durere” pentru că i-a exploatat relația cu Harry. În scrisoare, Meghan Markle i-a cerut tatălui ei să o lasă să-și trăiască viața în pace, potrivit The Sun.

Thomas Markle încearcă să o stoarcă de bani pe fiica lui?

Thomas Markle, care locuiește în Mexic, crede că prințul Harry a împins-o pe fiica lui să îi scrie acea scrisoare. 

„Îmi dau seama că poate ești într-o situație dificilă și crezi că nu există scăpare, dar să ai conștiința curată e mai important decât orice sumă de bani”, i-ar fi scris Meghan Markle tatălui el. Se pare că Thomas Markle ar fi vrut de multe ori să facă bani de pe urma relației ei cu Harry, iar când a vrut să se împace cu el, bărbatul i-a cerut ducesei să facă o ședință foto împreună. Cu toate acestea, Thomas Markle susține că expresiile folosite de Meghan Markle în acea scrisoare sunt britanice, nu americane, și că ar fi fost scrisă, de fapt, de prințul Harry.

Se pare că și alții sunt de acord cu Thomas Markle. Specialista în regalitate britanică a declarat că: „Se vede amprenta lui Harry în această scrisoare. Dacă stai să te uiți la istoria relației lor, e clar că este furios. Ea n-ar fi făcut asta din proprie inițiativă.”

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net