Meghan Markle, apariție surpriză la meciul Serenei Williams! Detaliul emoționant observat de fani la gâtul ducesei

Ultima actualizare:

    Meghan Markle a fost prezentă la meciul Serenei WilliamsFoto: Getty
Meghan Markle a fost prezentă la meciul Serenei WilliamsFoto: Getty

Meghan Markle (37 de ani) a fost o apariție neașteptată la Wimbledon, joi (4 iulie). Ducesa de Sussex a urmărit-o pe buna ei prietenă Serena Williams câștigând în fața adversarei sale, Kaja Juvan, cu 6-2, 2-6, 6-4.

De când a născut, Meghan Markle este cam scumpă la vedere. Soția prințului Harry nu putea, însă, să rateze meciul Serenei Williams. Cele două sunt prietene foarte bune, dinainte ca fost actriță americană să devină ducesă. Îmbrăcată casual, într-o pereche de blugi mulați, un tricou negru și un sacou alb în dungi, Meghan markle a venit la meci alături de două foste colege de facultate, Lindsay Roth și Genevieve Hillis.

La gât, ducesa de Sussex a purtat un lănțișor, al cărei pandativ este litera „A”, inițiala numelui băiețelului ei, Archie, care a venit pe lume pe 6 mai. Ea a completat look-ul cu o pereche de ochelari de soare negri și o pălărie albă, relatează tabloidul britanic The Sun. Ducesa pare să fi pierdut în greutate, la aproape două luni după ce a devenit mamă. 

Meghan a slăbit considerabil, la două luni după naștere
Meghan a slăbit considerabil, la două luni după naștere

Meghan Markle se pregătește de botezul lui Archie

Serena Williams a fost la rândul ei nelipsită de la evenimentele importante din viața ducesei de Sussex. Ea a venit la nunta lui Meghan Markle cu prințul Harry, dar și la babyshower și cel mai probabil va fi invitată și la botezul micuțului Archie, care are loc sâmbătă (6 iulie). Evenimentul va fi unul privat. Ducii de Sussex au ales ca numele nașilor și invitaților să nu fie făcute publice. Potrivit unor surse apropiate de cuplul regal, părinții spirituali ai copilului sunt prieteni apropiați de Meghan și Harry. O posibilă naşă este Benita Litt, din Los Angeles, ale cărei fete au fost domnişoare de onoare la nunta lui Harry cu Meghan. O altă americancă, Lindsay Roth, care a fost domnişoară de onoare, ar putea de asemenea să fie aleasă naşă. Pritenul din copilărie a lui Harry, Jake Warren, a cărui fiică, Zalie,a  fost domnişoară de onoare, este încă un posibil naş. Mark Dyer, fost ofişer din gărzile galeze, un apropiat al lui Harry, al cărui fiu, Jasper, e finul prinţului, poate de asemenea să fie părintele spiritual al copilului.

Citește și

5 lucruri pe care trebuie să le ştii despre botezul copilului lui Meghan Markle şi al prinţului Harry

Cum arată Meghan Markle, la o lună după ce a născut

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net